Ogladalem ten film wczoraj razem z moja dziewczyna i musze wam powiedziec ze filmik jest dobry ba nawet bardzo dobry. W filmie sa zajebisty efekty specjalne ( naprawde klaniam sie nisko tym ludzia co sleczeli po kilgadziesiat godzin przed kompem meczac sie nad dopracowaniem najmniejszego szczegolu nawet przy konstrulowaniu tym robotow). W transformersach pokazane sa tez fajne samochody np ZOLTE CAMARO. A propo tego samochodu szkoda ze w Europie nie mozna go kupic tylko sprzedawany jest na Stany Zjednoczone. Ogolnie samochod mi sie podobal.
Polecam ten film kazdemu kto chce znow byc 13talkiem i dobrze przy tym sie bawic. Ja sie swietnie bawilem ogladajc ten film. Ciekawi mnie jedna rzecz czy po tak kasowym filmie bedzie jego kontynuacja?? To sie okaze z czasem a jak na razie to pozdrawiam wszystkich TRANSFORMERSOW!!!!
Heh masz rację efekty są mistrzowskie. A co do sequela w 90% będzie kontynuacja ponieważ w Stanach film odniósł ogromny sukces. A te autka były bombowe. Z resztą tak jak i wszystko :) Pozdrawiam!
Co Ty taki mądry jesteś na temat tego filmu?? Już wg. Ciebie nikt nie ma prawa wypowiedzieć sie źle na jego tamat, bo akurat Tobie przypasił?? Mi się podobał, ale bez przesady!!
Powiedział co wiedział. Sam jesteś kretyn, bo bezpodstawnie obrażasz ludzi. Ty nie jesteś godzien żeby się do mnie wogóle zwracać kminku!
Moze mi sie pomylilo o tym Camaro ale tak czy siak bedzie tylko dostepny w Stanach Zjednoczonych ( jak tylko wdroza samocho do produkcji bo to tylko zalezy ile ten model bedzie cieszyl zainteresowanie ludzi na targach motoryzacyjnych bo od nich wszystko zalezy. Mniejmy nadzieje ze uslyszymy cos o pierwszych jazdach testowych tego samochodu w USA) i do Europy nie trafi a szkoda bo wozek jest zajebisty szczegolnie w zoltym kolorze bylo by go widac z kilometra. I co najawazniejsze nie kazdego bedzie na niego stan. To samochod dal ludzi z grubym portfelem. Pozdrawiam!
Ford Mustang też jest dostępny chyba tylko w Stanach a nie powiem widziałem u nas takiego, jak sie uprzesz to zawsze możesz sprowadzić souie samochód z każdego miejsca na świecie i wtedy nie ma ,że nie jest dostępny, trza mieć tylko kase i znaleść firme która się tym zajmuje.
Ford Mustang też jest dostępny chyba tylko w Stanach a nie powiem widziałem u nas takiego, jak sie uprzesz to zawsze możesz sprowadzić souie samochód z każdego miejsca na świecie i wtedy nie ma ,że nie jest dostępny, trza mieć tylko kase i znaleść firme która się tym zajmuje.
ludzie czy wy nie wiecie co to jest allegro?
tam są i najnowsze mustangi i jest jedno to nowe Camaro:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2794682
co prawda camaro jest do sprowadzenia ale mustangow jest pelno...
a ten film jest najlepszy jaki widzialem. swietne efekty specjalne. fabula. muzyka. aktorzy. i sposob krecenie. poprostu genialny.
A to wogole do kogo bylo o tym kretynie? Wiem ci ludzie nie umieja pisac juz sam nie wiem czy nie zdali szkoly podstawowej czy pisza na pale i nie zwracaja na ortografie. Sam jak czytam niektore opinie to lapie sie za glowe patrzac na te byki ortograficzne.