i jestem w szoku!! Wrażenie niesamowite!! Brak mi słów... REWELACJA... Awsome... nie spodziewałam się aż tak dobrego filmu!! Ale wiadomo czego można się spodziewać po reżyserce Bayformersa :)
Jak dla mnie przeszło to najśmielsze oczekiwania... Chyba pójdę jeszcze raz do kina na ten film. Siedziałam wbita w krzesło i zjadłam połowę mojego błyszczyka.. o dużej torbie popcornu nie wspomnę.. A ten mały parszywy szpieg robot zabił mnie :) po prostu padałam za każdym razem jak on nerwowo klepał tymi swoimi metalowymi paluszkami w tą klawiaturę próbując skopiować dane hihi xD Także świetną sceną było to jak Autokoledzy chowali się w ogródku rodziców Sama... całe kino płakało ze śmiechu xD To było świetne.. w ogóle każda scena wywarła na mnie wielkie wrażenie. Chłopakom z ekipy udało się stworzyć coś nadzwyczajnego. Nie wiem jak Wy ale ja im dam chyba jeszcze zarobić i wybiorę się jeszcze nie raz do kina na TRANSFORMERS :)
CU
zgadzam się film jest zajebisty oglądałam film i omało nie dostałam zawału na siedzeniu normalnie wbiło mnie w krzesło przez cały film miałam otwartą buzie z wrazenia te efekty ten dzwiek coś pięknego normalnie szok jeszcze takiego filmu nie widzałam na oczy. Były tez fajne wątki gdze było się można pośmiać nawet do łez xD ale scena walki w mieście mnie rozpierniczyła mnie na maksa i jak sie roboty rozkłądały japiernicze normalnie niewiem co powiedzec brak mi słów moja ocena 10/10 Arcydzieło! pozdrawiam Transformers rządzi !!! :D:D:D