7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Sprzeczki towarzyszace temu filmowi(i nie tylko)Wszyscy na forum sa mocni,w koncu nikt cie nie zna,nie widzi cie.Czemu go nie obrazac i wyzywac.Tylko,ze jakbym ja znalazl takiego idiote,ktory mi obraza/denerwuje swoja wiedza,krytyka,gustem-to bym go zajebal.I wcale takiemu uzytkownikowi jak "Ja" nie byloby do smiechu.Pierdolony rasista,taki mocny w internecie.Czemu sie nie spotkamy?Chetnie bym ci wyjebal-dziwko.Pojawiaja sie takie balwany na tym forum i chca zrobic "kariere" wyglaszajac swoje wewnetrzne niezadowolenie z tej produkcji.Nie mozecie tego trzymac dla siebie?Co nas obchodza wasze gowniane recenzje!To ja wydaje ciezko zarobione pieniadze moich rodzicow i nikt mi nie bedzie kazal na co mam isc do kina.FILMWEB SCHODZI NA PSY!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Maximus_D_M_

To ja tylko tak odpiszę.

Skończmy te wszystkie kłótnie, burdy i wyzywanie się od różnych. Komu się film nie podobał - dalej będzie się nie podobał a kto był antyfanem - dalej nim będzie. Co do kozaczenia przez internet to tak jest wszędzie, ale pamiętajcie, że tylko wam się zdaje iż jesteście anonimowi w internecie. Na koniec pan "ja" (per pan uśmiechnij się:)) z tym człowiekiem i tak nic się nie zrobi. Nie wiadomo jak byście z nim walczyli na forum filmwebu po nim i tak wszystko spłynie jak po kaczce. "Ja" żyj sobie spokojnie, może kiedyś stare kino powróci. Co do reszty fanów i osób którym się film nie podobał - jest już po kilkanaście, kilkadziesiąt tematów zarówno mówiących pozytywnie jak i negatywnie o filmie. Chcecie się wypowiedzieć po oddaniu głosu? To właśnie w istniejących już tematach, zamiast zakładać co chwile nowe.

ZAKOŃCZMY TO PO LUDZKU

ocenił(a) film na 10
Prime1

Nie zauważyliście moi kochani że tak jest przy każdym filmie i na każdym forum?Zobaczcie co się dzieje na forum Spidermana,Pirates of the Caribbean czy też Harrego Pottera.Zawsze się znajdzie paru prowokatorów co to pod paroma nickami występują i robią sieczkę.A później cieszą się patrząc na to jako chaos wzbudzili.A przecież to my dajemy im te radość.Gdyby nie to że natura nas Polaków zdradza mocne oznaki chęci dominacji to pewnie skończyło by się na paru kulturalnie wymienionych zdaniach,albo w ogóle byśmy olali temat.A tu mamy bum...jeden powie że film do bani i mu się nie podobał to od razu na niego najeżdżają często nie przebierając w słowach.Czy nikomu do głowy nie przychodzi taki drobiazg że po prostu ktoś mógł to dla zabawy i własnej uciechy napisać?A jak widzi że to skutkuje to jeszcze ogień podsyca,przez co normalni użytkownicy niekiedy mają naprawdę pogorszone humory.

W kwestii zakładania po kilka tematów o tej samej treści powiem tyle:Jeśli komuś nie chce się poszukać na forum odpowiedniego tematu to już jest oznaka lenistwa.Chociaż są tacy co z czystej złośliwości założą pare jednakowych tematów.

I na koniec moich jakże przydługich wywodów powiem tak:Ludzie dajcie na luz.Przecież chwały Wam nie daje zaistnienie na forum jako ten co miesza.Zacznijcie jak już pisać prostym językiem,bez ciężkich zwrotów technicznych tak by niektórzy mogli to zrozumieć.No i zrozumcie wreszcie że żeby nie wiem ile było tematów to i tak nie zmieni faktu że za jakiś czas znajdziecie sobie nowe miejsce do popisów a temat tego filmu pójdzie w zapomnienie i pozostanie jedynie w pamięci tych którzy od pierwszych zabawek lubią Transformersów.Gorąco pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
Arli_Dreamcatcher

Chlopaki,po co sobie psuc nerwy?Juz nnic nie napisze na forum Transformersow-zakoncze to tak jak trzeba to bylo zrobic wczesniej.Pozdrawiam fanow i antyfanow :)

ocenił(a) film na 9
Maximus_D_M_

Nie opuszczaj nas:P xD ^^ czy tak postępuje Gladiator :P ;)?