Nie wazne,ze film nie ma fabuly,wybitnego aktorstwa i wielu innych rzeczy.Jedno moge napisac-NIE NUDZI.I o to chodzi w kinie akcji.Prosze nie sluchajcie innych uzytkownikow,ze to gniot(niszczy kino itd.).Szczerze mowiac liczylem na mase efektow i sie nie zawiodlem.Efekty powalaja-Po prostu dostalem oczoplasu-takiego czegos(w kinie) jeszcze nie widzialem i w dodatku tylko za 15zl :)
Wydaj te garsc pieniedzy wlasnie na ten film,a nie na Next czy Slaby punkt.Mlodzi widzowie na pewno sie nie zawioda!Pozdrawiam
Czy to ironia, sarkazm, albo coś w tym guście?
I w dodatku znów reklamę darmową otrzymałem...;-)
Sam się wybieram niedługo do kina na "Transformers-ów". A co do ludzi na FB którzy piszą że to gniot, (nie wiem czego oni oczekują od tego typu filmu) zresztą tak czy siak nie zważając na ich opinie pójdę do kina i będę się świetnie na nim "bawił" :P
PS.
Zresztą o gustach się nie dyskutuje.
Wypowiedzi tych pseudo widzów którzy poszli na Transformers, i pisza jaki to gniot, przypomina mi wypowiedź krytyka filmowego z Ostatniej szarej komórki. "Bo jesli mi film mi sie nie podoba, to znaczy ze jest glupi. Bo to przeciez ja jestem krytykiem filmowym"
I tak wpadają tu dzieci i twierdzą ze to gniot, bo w chaosie, ktory buduje ogromny klimat filmu, gubią się w scenie kiedy przylatuje reszta autobotów...
Musicie zawsze glupio komentowac.Na filmie swietnie sie bawilem(dzieki efektom),ale reszta jest na srednim poziomie."Ja" uwazaj co do slow-bo krytykiem to Ty nie jestes,balwanie!Myslisz,ze na dzieci mozesz wsykoczyc i je gnoic-pogadaj z inteligentna osoba.To ze film ci sie nie podobal,to nie moja sprawa.
"Film jest wydupiony w kosmos,tak jebal mi w oczy ,ze juz nic nie widze.Efekty sa GIGANTYCZNYCH rozmiarow i zaden film przez rok takich nie bedzie miec.Wiec nikt tego nie przebije przez co najmniej 300dni i watpie ,ze jakikolwiek inny film mi sie spodoba tak bardzo"-masz ironie:)
Hej "ja"nie czepiaj się Maximusa i jego inteligencji. O nie napisał nigdzie że tą inteligentną osobą z którą możesz porozmawiać jest on sam.