7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Nie wazne,ze film nie ma fabuly,wybitnego aktorstwa i wielu innych rzeczy.Jedno moge napisac-NIE NUDZI.I o to chodzi w kinie akcji.Prosze nie sluchajcie innych uzytkownikow,ze to gniot(niszczy kino itd.).Szczerze mowiac liczylem na mase efektow i sie nie zawiodlem.Efekty powalaja-Po prostu dostalem oczoplasu-takiego czegos(w kinie) jeszcze nie widzialem i w dodatku tylko za 15zl :)
Wydaj te garsc pieniedzy wlasnie na ten film,a nie na Next czy Slaby punkt.Mlodzi widzowie na pewno sie nie zawioda!Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Maximus_D_M_

Czy to ironia, sarkazm, albo coś w tym guście?

I w dodatku znów reklamę darmową otrzymałem...;-)

ocenił(a) film na 9
_Ja_

Sam się wybieram niedługo do kina na "Transformers-ów". A co do ludzi na FB którzy piszą że to gniot, (nie wiem czego oni oczekują od tego typu filmu) zresztą tak czy siak nie zważając na ich opinie pójdę do kina i będę się świetnie na nim "bawił" :P

PS.
Zresztą o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 10
John_Abruzzi

Wypowiedzi tych pseudo widzów którzy poszli na Transformers, i pisza jaki to gniot, przypomina mi wypowiedź krytyka filmowego z Ostatniej szarej komórki. "Bo jesli mi film mi sie nie podoba, to znaczy ze jest glupi. Bo to przeciez ja jestem krytykiem filmowym"

I tak wpadają tu dzieci i twierdzą ze to gniot, bo w chaosie, ktory buduje ogromny klimat filmu, gubią się w scenie kiedy przylatuje reszta autobotów...

ocenił(a) film na 4
AzuR_the_ASG_Soldier

Musicie zawsze glupio komentowac.Na filmie swietnie sie bawilem(dzieki efektom),ale reszta jest na srednim poziomie."Ja" uwazaj co do slow-bo krytykiem to Ty nie jestes,balwanie!Myslisz,ze na dzieci mozesz wsykoczyc i je gnoic-pogadaj z inteligentna osoba.To ze film ci sie nie podobal,to nie moja sprawa.

ocenił(a) film na 4
Maximus_D_M_

"Film jest wydupiony w kosmos,tak jebal mi w oczy ,ze juz nic nie widze.Efekty sa GIGANTYCZNYCH rozmiarow i zaden film przez rok takich nie bedzie miec.Wiec nikt tego nie przebije przez co najmniej 300dni i watpie ,ze jakikolwiek inny film mi sie spodoba tak bardzo"-masz ironie:)

ocenił(a) film na 3
Maximus_D_M_

No, nie ma co - teraz dałeś popis tej swojej "inteligencji".

_Ja_

Hej "ja"nie czepiaj się Maximusa i jego inteligencji. O nie napisał nigdzie że tą inteligentną osobą z którą możesz porozmawiać jest on sam.

ocenił(a) film na 6
Maximus_D_M_

Właśnie nie czepiaj sie Maxiumusa bo on ma w 100% racje, film jest genialny, jak patrząc na twoje filmy to prawdziwym gniotem są np. Ptaki, jak kiedys ogladałem ten film to myslałem ze sie posram ze smiechu ten film jest poprostu żałosny