7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308626
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Kolejny raz widze ze ludzie nie wiedza na co ida. Nie zwracajac wogole uwagi na gatunek filmu, fabule i pomysl krytykuja go od gory do dolu. Przede wszystkim Transformersi nie mieli byc ambitnym kinem z oskarową fabułą. Jest to kino akcji gdzie to wlaśnie akcja i efekty licza sie najbardziej, a nie fabuła. Zaskoczył mnie ten film bardzo miło. Świetne efekty specjalne, dobra akcja i nawet dialogi nie byly az tak denne jak w filmach tego typu.I humor sie pojawial ;] Jest to bajka dla duzych chlopcow to fakt. Ale ja jestem dziewczyna i mi tez sie bardzo podobalo. Dalam 9 bo jest to naprawde dobry efekciarski film! Polecam!

ocenił(a) film na 10
Hafija

Dobrze gada, nalać jej wódki ...

Nie nic bardziej irytującego niż głupie pytania typu "czemu one nie miały mimiki twarzy ?", "czemu skoro były z kosmosu zmieniały się w ziemskie auta?" itp.

Ciekaw jestem jak by skomentowali Dinoboty :)

ocenił(a) film na 7
Hafija

Gorsi są ci, co włażą na każde forum z nowym filmem akcji/s-f i produkują się o poziomie intelektualnym ludzi lubiących takie kino, przy okazji biedacy leczą swoje kompleksy w internecie. Jednak rozumiem ich, nie każdemu chce się płacić za wizytę u profesjonalisty O_o

Dałam Transformersom 7 za porządną dawkę odprężającej rozrywki po baaardzo ciężkim dniu, więcej nie oczekiwałam.