7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308626
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

ask

ocenił(a) film na 10

jest takie pytanie jakie roboty przeżyły

ocenił(a) film na 9
Koval_4

Czy tak trudno przejrzeć forum? :|

No ale dobra powiem ci:

Starscream i Barricade (Deceptikony)

Optimus,Ironhide,Bumblebee,Ratchet (Autoboty)

Darth_Carnage

Barricade dostał wpiernicz i został zezłomowany...
Chociaż cholera wie.. trzeba popatrzeć w zwolnionym tempie które 'Desepty' są wrzucane do oceanu. Starscream nawiał.

ocenił(a) film na 9
Mithrill

Mi sie wydaje że Barricade przeżył :) Bo nie brał udziału w ostatecznej walce a na autostradzie zginął tylko Bonecrusher po walce z Optimusem
Nie widziałem żeby Barricade gdzieś tam ''latał'' :D :]

Darth_Carnage

No i właśnie to może świadczyć o tym, że Barr też już nie funkcjonuje :)
W sumie nawet o oficjalnym komiksie ginie on właśnie na autostradzie (podobno, bo komiks mam ale go jeszcze nie przejrzałem xD).
Chodzą spekulacje, że scenę tą zobaczymy w rozszerzonej wersji filmu... poczekamy - zobaczymy.

ocenił(a) film na 9
Mithrill

Dla mnie to on tam przeżył xD.Bo jakoś było widać wszystkich Deceptikonów jak giną tylko nie Barricade'a

Koval_4

Również wydaje mi się ,że Barricade ocalał. Jest pokazany w momencie gdy zbiera się cała ferajna Megatrona, lecz od momentu akcji na autostradzie już go więcej nie widac.

ocenił(a) film na 9
Koval_4

Starscream oraz wszystkie Autoboty procz IronHide? lub kogos innego (srebny kolor)

ocenił(a) film na 6
Koval_4

Jakass jeśli chodziło ci który z Autobotów zginął to Jazz a nie Ironhide:DD (wszystkie inne Autoboty przeżyły):DD

ocenił(a) film na 10
Codex

... aa mnie tam sie zdaje ze barricade przezył nnooo i Starscream i skorpionek na pustyni :p ... wkoncu stracił tylko ogon aa reszta w piasek ... too by było 3 z decepticonów aa z autobotów tylko jazz sie rozdwoił ;)