która leci pod koniec filmu gdy Optimus Prime wypowiada te słowa "Jesteśmy tutaj...czekamy..."
Nie wiaze sie wogole z filmem!! A pozatym linkin Park to beznadziejny zesepol ktorego czlonkowie twierdza ze graja metal:)
Linkin Park jest zajebistym zespołem, najlepszy rockowy zespól świata, więc nie gadaj że są beznadziejni
Dzieciaku czy ty w ogole wiesz co to jest rock ?? powiem ci tylko tyle Rock to nie jest to co teraz puszczaja na vivie czy mtv podpisujac kazdego kto tylko doda troszke gitary do swojego utworu to nie sa kapele czy wykonawcy tacy jak Linkin Crap, Avril Lavane, Pink czy inne gowno.
What I've done
I'll shit myself
To cross out what I've become
Crap myself
And let go of what I've done
jak bys nie wiedzial to piosenka twojego ulubionego wykonawcy troche przerobiona bo tak lepiej pasuje ale ty i tak pewnie angielskiego nie kumasz wiec jedyne co rozumiesz z tych ich piosenek to fajna komercyjna melodyjka wpadajaca w ucho
Powiem ci jedno mam w dupie rock, jestem na to obojetny a LP to jedyny rockowy zespół który lubię, więc nie są słabi, przynajmniej nie spiwają jakiś pierdól jak inni nawiedzeni rockmeni, są genialni, a wież mi angielski umię lepiej niż ty, a vivy nie oglądam czy mtv, bo gówno mnie to obchodzi co tam jest i tak każdy wie że najlepszy jest RAP
Jak bys chcial wiedziec danus1986 to LP tak nie twierdzi wymysliles sobie to i oni nie graja Metalu tylko Rocka jak bys chcial wiedziec jak sie nie znasz na tym to nie pisz takich komentarzy
oni nie graja rocka tylko nu metal tzw disco metalo dla napalonych 14 ktore podniecaja sie jak zobacza pedalka wyczesanego na ekranie
hehe najlepsza muza to taka, co przez caly utwor "mroczne" (haha), niezbyt umyte osoby (delikatnie mowiac) "spiewaja" : wrRRRRAAAAAAAAA ! haha pozdro
niezly stereotyp to tak samo jak powiedziec ze kazdy hip c"hlop"iec siedzial w wiezieniu i stad czerpie swoje inspiracje :D co nie zmienia faktu ze hip hop jest dla mnie ponizej disko polo
nu-metal to jest połączenie Hip-Hopu i rocka, i mogą tego słuchac wszyscy młodzi i dorośli jest to muzyka dla kazdego, w porównaniu do rockmenów LP ubiera się normalnie a nie zapuszcza długie włosy aby wygladac jak panienki, to jest smieszne
Slipknot i kilswitch engage jest tez okreslany mianem Nu Metalu wiec sory :D ale co to za porownanie :)
a i sorki ale ja slucham od lekkiej muzyki rockowej do bardzo ciezkiego growlu i nie posiadam ani dlugich wlosow oraz nie nosze skor z cwiekami i glanami tylko adidaski spodnie dzinsowe i zwykle tshirty
Co za dyskusja.
Od czego by tu zacząć.
Raz, ze LP nigdy nie twierdzili ,ze grają metal czy rock! No litości.
To ,ze MTV przypięło im metkę "metal" "numetal" czy inny gatunek, który ma w nazwie słowo "metal", to tylko i wyłącznie ich błąd ;]
Jesli uwazacie inaczej, to przytoczcie mi jakąs wypowiedź kogoś z LP,kto mówi ,ze grają metal. Wiarygodną wypowiedź oczywiście.
Dwa, to co grają, to mieszanka.
Troche rocka, troche hip hopu, troche popu.
M.I.E.S.Z.A.N.K.A.
Trzy,ze tak, słucham ich ,ale zdaje sobie sprawę, jaka jest jakoś tego zespołu ;] Więc jestem świadomym słuchaczem.
Cztery, nie zaprzeczycie ,ze wokalista [Chester - dop.red.] potrafi śpiewać. Jesli komus sie wydaje ,ze zaczynał kariere wokalną w LP, to rozesmieje się mu w twarz ;]
Nie wiem czego nie dopowidziałam.
jak ktoś odpisze, to wyjdzie.
pozdrawiam
no i wlasnie od poczatku o tym pisze zeby nie mieszac gatunku Rock Metal czy cokolwiek innego bo to co LP zrobilo na poczatku bylo nowe inne nietuzinkowe ze tak powiem ale potem jak wiekszosc poczuli pieniazki i poszli w strone popowej komercji
zgodzę się.
trzecia płyta, to już w ogóle.
jak pierwszej potrafię słuchac kilka razy pod rząd, tak tej po dwóch miesiącach juz nie mogę.
bo teraz to brzmi jak wszystko.
nie jak LP, tylko jak wszystko inne.
sad but true.
komercja?
wszystko jest komercyjne ;]
czy to od razu znaczy ,ze jest złe?
ale okej, rozumiem Cię.
ostatnio przeczytałam ,ze LP znowu coś wydaje we wrześniu [kolejne "nigdzie nie dostepne" materiały.] i o mało nie spadłam z krzesła ze śmiechu.
i smutne jest też to ,ze ludzie, w których talent nie wątpię [Chester - poprzednie dokonania w Grey Daze, Mike - Fort Minor, jeden z producentów płyty Lupe Fiasco.],razem jakoś nie potrafi się zgrać.