7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308598
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

dvd

ocenił(a) film na 10

Prosze o odpowiedz czy w Polsce jest wydanie 2-dyskowe tego filmu na dvd??? Bo ja spotkalem tylko z wydaniem jednoplytowym...

użytkownik usunięty
_justin_

Oczywiście, że jest nawet dwóch wersjach:

- w czarnym metalowym pudełku (takie właśnie posiadam)
- w badziewnym plastikowaym transformowalnym pudełku, do tego droższe.

użytkownik usunięty

ja tez posiadam w czarnym metalowym i mam pytanie, jeśli ktoś równeiż takie psoaida:

czy też macie rozbieżności z tym, co było na nalepce a tym, co jest w language settings (o dodatki mi chodzi)?

użytkownik usunięty

Ja nie miałem napisów PL w dodatkach jeśli o to ci chodzi, napisałem maila do Imperiala i za darmo przysłali mi drugą płytę z polskimi napisami. Teraz mam wydanie 3-płytowe ;)

użytkownik usunięty

aha. myslalam, ze moze tylko mi, znajac mojego pecha, dostal sie taki bubel. dzieki za info, moze tez do nich pdobije :)

ocenił(a) film na 10

to w Polsce nie mozna normalnie kupic tego filmu w 2-dyskowym wydaniu dvd zeby dodatki byly z polskimi napisami tylko trzeba do Imperial pisac koniecznie??? Jak to jest dokladnie z tym??

użytkownik usunięty
_justin_

zasadniczo na naklejce na plycie, ze napisy sa. tylko okazuje sie, ze ich de facto nie ma.

dla mnie to nie jest az taki problem (moge zyc na angielskich albo bez), ale jak pisza, ze jest to wypadaloby, zeby bylo. ot, dali ciala.

użytkownik usunięty

zasadniczo pisze*, polknelam slowo.

oajopdapnfpnsp

ocenił(a) film na 10

ojej to troche lipa jak tak bo ja chce zeby byly jednak te polskie napisy bez jakiejs specjalnej prosby o przyslanie nowej plytki... Ale coz zrobic..

ocenił(a) film na 10
_justin_

a i jeszcze jedno pytanie... mam jednak nadzieje ze jezeli chodzi o sam film to sa tam polskie napisy i lektor tak??? nie ma ich tylko w dodatkach..

użytkownik usunięty
_justin_

oczywiście, że są.

ocenił(a) film na 10

to juz naprawde ostatnie moje pytanie hehe piszecie ze sa dwa wydania 2-plytowe filmu w metalowym opakowaniu i plastikowym... czy w takim razie w opakowaniu plastikowym takze na plycie z dodatkami nie ma polskich napisow tak jak w metalowym?? Czy moze sa??