oglądaliście końcówkę po napisach? jest tam trzysekundowe ujęcie przedstawiające starscreama lecącego w kosmos! nareszcie wiadomo co się z nim stało. i jest materiał na drugą część
Cóż za odkrycie <wow>.Kiedy do tego doszedłeś?...jakie 30 sekundowe ujęcie? co najwyżej z 10-15s
Nie ma chyba na Youtube'ie:P.Ja byłem dwa razy w kinie i dopiero za drugim razem zobaczyłem tą scenke:)
Scena jest, ma co najwyżej 3-4 sekundy, widać starscream'a jak się transformuje i opuszcza ziemię. Zostawili sobie jaką alternatywę na 2 część, poza tym umieszczenie megatrona na dnie rowu mariańskiego na niewiele się zda:-) He will be back in part 2! Pozdro
Dobrze wiedzieć co sie z nim stało , a mam inne pytanie bo kilka krotnie obejrzałem film i mam zapytanie co się stało z barricade (czy jakoś tak) no tym co cop cara się zmieniał , bo nie douważyłem żeby go gdzieś rozwalili ????????????????????
A ma ktoś jakiś spis robotówktóry jak wyglądał w co isę zmieniał i jak nazywał?
Ja myślałem że megatron się zmieniał w odrzutowiec, a starscream w helikopter ..yy nie bijcie :D
Wejdź do mnie na bloga tam masz wszystko:)
Co do Barricade'a to najprawdopodobniej przeżył bo nie btał udziału w ostatecznej walce
No właśnie bo go tam nie widziałem , heh reszta sie siekała a on na szluga polazł xD . Nic moze coś bedzie o nim jako jakiś dodatek na DVD .