7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308608
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

oglądaliście końcówkę po napisach? jest tam trzysekundowe ujęcie przedstawiające starscreama lecącego w kosmos! nareszcie wiadomo co się z nim stało. i jest materiał na drugą część

ocenił(a) film na 9
michal2603_91

Cóż za odkrycie <wow>.Kiedy do tego doszedłeś?...jakie 30 sekundowe ujęcie? co najwyżej z 10-15s

ocenił(a) film na 10
michal2603_91

mozecie pokazac to ujecie ? moze na youtube...

ocenił(a) film na 9
baldi

Nie ma chyba na Youtube'ie:P.Ja byłem dwa razy w kinie i dopiero za drugim razem zobaczyłem tą scenke:)

ocenił(a) film na 10
baldi

wrzucilem wlansie to ujęcie:) trzymaj baldi:)

ocenił(a) film na 10
st0larz

http://www.youtube.com/watch?v=LAqJx9EXyZI :)

ocenił(a) film na 9
st0larz

A jednak jest:).Wcześniej jak szukałem to nie mogłem znaleść:)

ocenił(a) film na 8
michal2603_91

Scena jest, ma co najwyżej 3-4 sekundy, widać starscream'a jak się transformuje i opuszcza ziemię. Zostawili sobie jaką alternatywę na 2 część, poza tym umieszczenie megatrona na dnie rowu mariańskiego na niewiele się zda:-) He will be back in part 2! Pozdro

ocenił(a) film na 7
jedi22

Dobrze wiedzieć co sie z nim stało , a mam inne pytanie bo kilka krotnie obejrzałem film i mam zapytanie co się stało z barricade (czy jakoś tak) no tym co cop cara się zmieniał , bo nie douważyłem żeby go gdzieś rozwalili ????????????????????

ocenił(a) film na 10
michal2603_91

A ma ktoś jakiś spis robotówktóry jak wyglądał w co isę zmieniał i jak nazywał?

Ja myślałem że megatron się zmieniał w odrzutowiec, a starscream w helikopter ..yy nie bijcie :D

ocenił(a) film na 9
spyker2_0

Wejdź do mnie na bloga tam masz wszystko:)

Co do Barricade'a to najprawdopodobniej przeżył bo nie btał udziału w ostatecznej walce

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

No właśnie bo go tam nie widziałem , heh reszta sie siekała a on na szluga polazł xD . Nic moze coś bedzie o nim jako jakiś dodatek na DVD .

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Dzięki, ładny ten blog ;)
.....................................