7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

zarezerwowałem sobie bileciki na godzine 00:01. Juz nie moge się doczekać...Czekalem na ten film tyyyle latek. Ktoś jeszcze idzie na premierke? :D

ocenił(a) film na 9
swieca

ja tez dzis ide. Tyle sie naoglądalam o tym filmie, ze sie na niego napalialm :p

ocenił(a) film na 10
tao__

ja ide na premiere o 19 juz sie nie moge doczekać :):):)

ocenił(a) film na 8
swieca

hmm ale to dzisiaj o 19.00 czy jutro? :D. Bo chyba mogą puszczać dopiero od 17 sierpnia...ale nie wiem może się nie znam :D

ocenił(a) film na 10
swieca

nie no ide jutro na premiere :)

ocenił(a) film na 9
BK_201

Premiera to będzie dziś minutę po północy, na którą oczywiście idę :)

swieca

Aaaaaarghr! Akurat dziś w nocy jest premiera, kiedy ja będę siedział w pracy na nocnej zmianie. Oby szybko zaczęły się normalne seanse... Obiecałem sobie, że Transformerów ściągniętych z sieci oglądać nie będę i słowa dotrzymam!

ocenił(a) film na 6
swieca

Ja ide na 10.30 jutro 17.08., już nie moge się doczekać

ocenił(a) film na 9
swieca

ja troche odczekam az ten szal minie, zrazona kilkoma premierami ( konkretnie towarzystwem na tych premierach) i te sobie odpuszcze ale wam zycze udanej zabawy:))))

swieca

ja ide na 00.01 ... chciałabym żeby to już było, a nie jeszcze 2,5 godziny :/

ocenił(a) film na 9
Crepusculo

Ja ide jutro na 13:00 xD przekonałem kasjerke(nie pytajcie jak xD) i dała mi bilety(no w sumie nie tylko bilety ^^)

ocenił(a) film na 8
swieca

ale chodzi o to, że przeszkadzali w trakcie projekcji czy cos?

ocenił(a) film na 9
swieca

a to do mnie było? ^^

ocenił(a) film na 8
swieca

nie nie to było do tej Pani Carolle oczywiście :D

ocenił(a) film na 9
swieca

taaaa:))) komentowali, popcornem sie rzucali i te nogi na oparciach foteli brrr non stop nimi nazwijmy to gmerali i caly rzad sie ruszal a zwrocic uwagi nie mozna bo sie odszczekuja ( gowniateria ) bo tylko tak mozna bylo ich nazwac ( i tak dwa razy z rzedu stad ta moja nie chec:) teraz wszystko i wszystkich do kin wpuszczaja w ogole nie zwracajac uwagi na kategorie wiekowa wole w spokoju film obejrzec niz sie denerwowac:)))) jestem cierpliwa a poza tym wchodzi jeszcze kilka fajnych tytulow wartych obejrzenia na ktorych tlumow nie bedzie a wam wszystkim zycze milej zabawy i sprawozdania bez SPOILEROW po seansie Pozdrawiam !!!!!!!!!