7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

litości

ocenił(a) film na 1

największe gówno jakie w tym roku miałem okazję ściągnąć i obejrzeć, chociaż efekty specjalne są fajne

ocenił(a) film na 10
ffingolfin

cóz, jak się na kompie TAKIE filmy ogląda to się nie dziwie...gratuluję głupoty!!!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Popieram. Nie dość, że traci się wrażenia po obejrzenia filmu w kinie to na dodatek jaki osioł chwali się, że ściągnął film. Emanujesz wręcz głupotą.

ocenił(a) film na 9
Kristofer

Czyli równie dobrze, zamiast ściągać film, mogłeś w gówno w kiblu wsadzić petardę. Byś miał to samo.

ocenił(a) film na 1
Kristofer

co się tak spinacie? po prostu nie przypadł mi do gustu, bajka nasączona efektami specjalnymi nic poza tym a co do tego że ściągnąłem ten film to masz rację nie ma się czym chwalić ale nie ma co tracić kasy skoro z góry wiem że film i tak mi się nie spodoba

ocenił(a) film na 10
ffingolfin

Cóż, ja jeśli wiem z góry że jakiś film mi się nie spodoba, to go w ogóle nie oglądam...CHoć raczej nie zakładam z góry czy mi się coś spodoba czy nie. A filmy to ogląda sie w KINIE, bo dzieki temu mają one klimat i inaczej się je odbiera...

ocenił(a) film na 9
ffingolfin

To czemu normalnie tego nie napiszesz, że ci się nie podoba, tylko od razu z jakimś gównem wyjeżdżasz?

ocenił(a) film na 1
ALIEN_K

ALIEN"K" napisałem po prostu to co myślę o tym filmie, przynajmniej jestem szczery, a co do gościa wyżej to ma 100 % racji

ocenił(a) film na 4
ffingolfin

Cały czas film wzbudza kontrowersje. Nie dziwię się. Jak dla mnie to "Transformers" był nudny, a za efekty dałem 4\10 bo mu się należało. Teraz już pozostaje fakt, który według mnie jest priorytetem czyli:
- NIE BIERZCIE LUDZIE POD UWAGĘ OCENY filmweb.pl TEGO FILMU !!!

On jest według "łebskiego" rankingu top świat lepszy niż "Requiem dla snu" - hahaha skandal !!! Opamiętajcie się czy to jest normalne? NIE !!! Dzieci nie dawajcie już dziesiątek bo nie oglądaliście jeszcze wielu filmów !!!

ffingolfin

bez nerwów, sa gusta i gusciki. Film jest chyba skierowany przede wszystkim do fanow, ale wg mnie to jest kawal dobrego rozrywkowo-komercyjnego kina. Nikt nie oczekiwal wielkiego przeslania, tylko efektow, wiec nie mozna pisac ze jest nic nie wart i porownywac jak niektorzy z plutonem, bo to zupelnie inny gatunek. Film spoko, aczkolwiek jest typowo kinowy, tzn ogladajac go na malym ekranie w obnizonej jakosci, mozna sobie niestety zepsuc cale wrazenie. Jak dla mnie 10/10

ocenił(a) film na 1
Dynekk

btw chodziło mi o matuchę oczywiścię