największe gówno jakie w tym roku miałem okazję ściągnąć i obejrzeć, chociaż efekty specjalne są fajne
cóz, jak się na kompie TAKIE filmy ogląda to się nie dziwie...gratuluję głupoty!!!
Popieram. Nie dość, że traci się wrażenia po obejrzenia filmu w kinie to na dodatek jaki osioł chwali się, że ściągnął film. Emanujesz wręcz głupotą.
Czyli równie dobrze, zamiast ściągać film, mogłeś w gówno w kiblu wsadzić petardę. Byś miał to samo.
co się tak spinacie? po prostu nie przypadł mi do gustu, bajka nasączona efektami specjalnymi nic poza tym a co do tego że ściągnąłem ten film to masz rację nie ma się czym chwalić ale nie ma co tracić kasy skoro z góry wiem że film i tak mi się nie spodoba
Cóż, ja jeśli wiem z góry że jakiś film mi się nie spodoba, to go w ogóle nie oglądam...CHoć raczej nie zakładam z góry czy mi się coś spodoba czy nie. A filmy to ogląda sie w KINIE, bo dzieki temu mają one klimat i inaczej się je odbiera...
To czemu normalnie tego nie napiszesz, że ci się nie podoba, tylko od razu z jakimś gównem wyjeżdżasz?
ALIEN"K" napisałem po prostu to co myślę o tym filmie, przynajmniej jestem szczery, a co do gościa wyżej to ma 100 % racji
Cały czas film wzbudza kontrowersje. Nie dziwię się. Jak dla mnie to "Transformers" był nudny, a za efekty dałem 4\10 bo mu się należało. Teraz już pozostaje fakt, który według mnie jest priorytetem czyli:
- NIE BIERZCIE LUDZIE POD UWAGĘ OCENY filmweb.pl TEGO FILMU !!!
On jest według "łebskiego" rankingu top świat lepszy niż "Requiem dla snu" - hahaha skandal !!! Opamiętajcie się czy to jest normalne? NIE !!! Dzieci nie dawajcie już dziesiątek bo nie oglądaliście jeszcze wielu filmów !!!
bez nerwów, sa gusta i gusciki. Film jest chyba skierowany przede wszystkim do fanow, ale wg mnie to jest kawal dobrego rozrywkowo-komercyjnego kina. Nikt nie oczekiwal wielkiego przeslania, tylko efektow, wiec nie mozna pisac ze jest nic nie wart i porownywac jak niektorzy z plutonem, bo to zupelnie inny gatunek. Film spoko, aczkolwiek jest typowo kinowy, tzn ogladajac go na malym ekranie w obnizonej jakosci, mozna sobie niestety zepsuc cale wrazenie. Jak dla mnie 10/10