7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308617
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

film jest niezły pod warunkiem,że oglądamy go w kinie, nie napalamy się i jesteśmy żądni efektów, he; a tak ogólnie to jest tymi efektami przesycony do tego stopnia,że w pewnym momencie zdaje się być nudny...

twojebejbe

Nudny? Powiedz proszę w którym momencie film staje się nudny. Jak dla mnie jest pełen akcji, zwłaszcza w scenach ze spektakularnymi efektami w roli głównej. Pomijając efekty, które są głównym filarem obrazu to jest też tam odrobina humoru. Przypomnę tu scenę z domu Sama, kiedy ten szuka okularów, albo perypetie małego robocika, lub też zachowanie samych Transformerów. Musze się zgodzić, że gra niektórych aktorów nie powala ale w filmach tego typu chodzi o "fun" a tego tam jest mnóstwo. Moja ocena 9/10, możecie się nie zgadzać, Wasze prawo, ale to tylko pomoże innym w podjęciu decyzji, czy ten film chcą obejrzeć, czy też nie.

ocenił(a) film na 6
maciek_kite

no właśnie o to mi chodzi...jeśli jest czegoś zbyt dużo, następuje zmęczenie materiału..jestem pewna,że gdybym chciała obejrzeć go w domu , nie dotrwałabym do końca; aczkolwiek film jest naprawdę "fun" jak to określasz i są te spektakularne efekty, tylko...tylko na bazie samych efektów nie powstają spektakularne filmy;)