7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

niesamowity!

ocenił(a) film na 10

oglądałam go już cztery razy i z pewnością jeszcze raz obejrzę. film bardzo mi się pobodał, i zwłaszcza Shia:) film skupia w sobie akcje, ktora jest prawie non stop, humor, przyjazn i troche romansu. naprawde rewelacyjny! 10/10!

użytkownik usunięty
marlencia154

Zgadzam sie film wypas - no tylko własnie za dużo LUDZKIEGO GADANIA, wogóle za dużo ludzi a za mało robotów :) no ale mimo wszytko film bomba - nawet ten element romasu moge zcierpieć choćszczerze wolałbym zamiast tego oglądać więcej nawalaki robotów.

ocenił(a) film na 9
marlencia154

Cztery?
Odkąd go "odkryłem" to widziałem już go z... No dużo, na pewno dwucyfrowa liczba:P

Wiecej robotów ma być w T:ROTF:P

ocenił(a) film na 9
Dorikin

Zgadzam się :D świetny film :D wkurzają mnie ludzie piszący, że film jest beznadziejny, że to kolejna amerycka mega produkcja o nastolatku ratującym świat itd..... cóż jeśli ktoś się po Transformersach spodziewała jakiegoś głębokiego dzieła filozoficznego, czy psychologicznego to się nie dziwię. Ale ja oczekiwałam filmu akcji ze świetnymi efektami i dostałam to czego chciałam, a na dodatek jeszcze dużo dobrego humoru i boską muzykę. Dlatego daję 9/10 :D za 2,5h świetnej zabawy. I już się nie mogę doczekać następnej części :D

ocenił(a) film na 10
marlencia154

rzeczywiście fajny film :D, na początku myślałam, że mi się nie spodoba...