7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

nuda

ocenił(a) film na 5

strasznie nudny i przesłodzony film. jak go ogladałem to nie mogłem doczekać się końca

PS. juz czuję jak mnie wszyscy zruwnają tu z ziemie ze jestes ciul i woogole ze się nie znam ze nie daje zadnych argumentów potwierdzających moje zdanie.

ocenił(a) film na 6
rafal1005b

i przy okazji przydałaby Ci się lekcja ortografii.

ocenił(a) film na 5
pompek888

szybko pisałem i dlatego... jak sie nie masz czego czepiać to się czepiasz ortografii bo mi się twój ulubiony film nie podobał... żal

ocenił(a) film na 6
rafal1005b

a mi się nie podoba Twoja nieuzasadniona wypowiedź na temat tego że film Ci się nie podobał... żal

ocenił(a) film na 5
pompek888

zal...? zarzucasz mi że nie uzasadniłem swojej "oceny" a ty jakie podałeś argumenty ze film jes super...?

ocenił(a) film na 6
rafal1005b

Po pierwsze naucz się pisać poprawnie to może wtedy pogadamy jak ludzie. Po drugie ten film nie potrzebuje argumentów dla tych którzy mają oczy i widzą efekty wizualne i dla tych którzy mają uszy i słyszą efekty dźwiękowe które ten film prezentuje, a po trzecie nie będę dyskutował na temat tego filmu z człowiekiem który obejrzał ten film w jakiejś cienkiej wersji avi na 3 watowych głośnikach. To właśnie jest "żal" który sobą reprezentujesz!

ocenił(a) film na 5
pompek888

Super zapomniałem jednej literki i juz się czepiasz. A ty skąd wiesz gdzie ja oglądałem ten film. Poza tym skoro nie chcesz ze mną dyskutować to po co to robisz. Ja wyraziłem swoją opinie i już. Przyjmij to do świadomości. Koniec.....

ocenił(a) film na 6
rafal1005b

Co nie zmienia faktu że żaden z Ciebie krytyk.

ocenił(a) film na 9
rafal1005b

Każdy ma swój gust albo lepszy albo gorszy. Moim zdaniem film jest fantastyczny.

modzel1991

ja go rozumiem ze sie mu nie podobal ( za to mi sie podobal) kazdy ma prawo do wlasnego zdania jak mu sie nie podoba to trudno wazne ze nam sie podoba i to jest najwazniejsze PRAWDA tym co sie podobalo dozobaczenia do czerwcu w kinie

Naruto6hokage

Niesamowite efekty specjalne, dźwięk i poczucie humoru. Film bardzo mi się podobał, ale nie zamierzam nikogo mieszać z błotem tylko dlatego, że ma inny gust..:-)

ocenił(a) film na 9
rafal1005b

Co jak co, ale jak można powiedzieć że ten film jest nudny ?!
To w takim razie co w nim powinno sie dziać zeby nie był nudny ?:P

ocenił(a) film na 8
Ade_Er

nudny to ty jesteś kurwo pierdolona żal.pl i rozpacz.com w jednym

ocenił(a) film na 5
RhineHorn

brawo za poziom umysłowy....................

ocenił(a) film na 5
Ade_Er

a na przykład żenujące przeciąganie do bólu większości scen. myśle ze jakby skrócić film o 30 min było byl o wiele lepiej ale to moje zdanie

ocenił(a) film na 10
rafal1005b

RhineHorn tak ostro to nie musiałeś film nie jest nudny ja oceniam go na 9/10 no ale każdy lubi coś innego.

użytkownik usunięty
rafal1005b

Jesteś ciul i się nie znasz.
Chciałeś to masz :P

ocenił(a) film na 5

kolejna bardzo inteligentna odpowiedź. to tylko film nie bulwersuj się tak. nie masz innych zmartwień

ocenił(a) film na 7
rafal1005b

O.O
Każdemu podoba się coś innego !
Dla mnie i dla innych film jest zajebisty
a dla Rafała i innych to totalne dno !
No i ok! pogadaliśmy sobie ?
TO DOWIDZENIA !

KONIEC TEMATU !