strasznie nudny i przesłodzony film. jak go ogladałem to nie mogłem doczekać się końca
PS. juz czuję jak mnie wszyscy zruwnają tu z ziemie ze jestes ciul i woogole ze się nie znam ze nie daje zadnych argumentów potwierdzających moje zdanie.
szybko pisałem i dlatego... jak sie nie masz czego czepiać to się czepiasz ortografii bo mi się twój ulubiony film nie podobał... żal
a mi się nie podoba Twoja nieuzasadniona wypowiedź na temat tego że film Ci się nie podobał... żal
zal...? zarzucasz mi że nie uzasadniłem swojej "oceny" a ty jakie podałeś argumenty ze film jes super...?
Po pierwsze naucz się pisać poprawnie to może wtedy pogadamy jak ludzie. Po drugie ten film nie potrzebuje argumentów dla tych którzy mają oczy i widzą efekty wizualne i dla tych którzy mają uszy i słyszą efekty dźwiękowe które ten film prezentuje, a po trzecie nie będę dyskutował na temat tego filmu z człowiekiem który obejrzał ten film w jakiejś cienkiej wersji avi na 3 watowych głośnikach. To właśnie jest "żal" który sobą reprezentujesz!
Super zapomniałem jednej literki i juz się czepiasz. A ty skąd wiesz gdzie ja oglądałem ten film. Poza tym skoro nie chcesz ze mną dyskutować to po co to robisz. Ja wyraziłem swoją opinie i już. Przyjmij to do świadomości. Koniec.....
Każdy ma swój gust albo lepszy albo gorszy. Moim zdaniem film jest fantastyczny.
ja go rozumiem ze sie mu nie podobal ( za to mi sie podobal) kazdy ma prawo do wlasnego zdania jak mu sie nie podoba to trudno wazne ze nam sie podoba i to jest najwazniejsze PRAWDA tym co sie podobalo dozobaczenia do czerwcu w kinie
Niesamowite efekty specjalne, dźwięk i poczucie humoru. Film bardzo mi się podobał, ale nie zamierzam nikogo mieszać z błotem tylko dlatego, że ma inny gust..:-)
Co jak co, ale jak można powiedzieć że ten film jest nudny ?!
To w takim razie co w nim powinno sie dziać zeby nie był nudny ?:P
a na przykład żenujące przeciąganie do bólu większości scen. myśle ze jakby skrócić film o 30 min było byl o wiele lepiej ale to moje zdanie
RhineHorn tak ostro to nie musiałeś film nie jest nudny ja oceniam go na 9/10 no ale każdy lubi coś innego.
kolejna bardzo inteligentna odpowiedź. to tylko film nie bulwersuj się tak. nie masz innych zmartwień