jak ten film moze miec taką ocenę ?! przeciez ten film jest skierowany dla osob majacych 10-15 lat. mam rozumiec ze taka jest srednia wieku uzytkownikow filmwebu ?
nic na to nie poradzisz ^^ :P dzieki bogu ze ma taka ocene i Ty swoja cholerna "jedyneczką" g.... zmienisz ! :P
Sranie w banie! Film jest fajny i podoba mi się a mam 35 lat, idź sobie pooglądać Modę na sukces czy inne gówna jak M jak miłość. 9/10
Hehe. Coś wasz filmik spada!! I dobrze. Takie gówno musi znać miejsce w szeregu. A jego miejsce jest przy "Alone in the dark" Bolla,czyli dla ułomów,na samym dnie.
JW. Tez mam dobre ponad 30 i film rowniez mi sie podobal - bo trzeba wiedziec na co sie idzie, a nie wybierac film bo ma fajny plakat albo reklamowke.
sam zes ułom jak nie potrafisz dobrac innych słow ! ile "gnojku" masz lat ?? Hę... ? i od kiedy istniejesz na FilmWebie ?? no juz k... mać ręce opadaja od takich jak ty !! widac podnieca Cię to ze film uwielbiany przez mase innych ludzi spada ;/ taki jedyny życiowy sukcesik ;/ ^^^
hahahahaah quentin weź se daruj już te bzdurne posty, gorszego idioty z siebie zrobić już nie możesz, aaaa i sie ciesz że Kill Bill jest na 491 miejscu!!!!! wow normlanie osiągnięcie:D:D:D a powinien już być na 1000....
Pozdro.
Może i jest dla osób w wieku 10-15 latek... ale przypominam Ci, ze nakręcili go na podstawie komiksu i bajki IDIOTO! a z tego co sie orientuje z reguły dzieci w takim wieku sie takimi rzeczami zajmują :] więc może niech one zabiorą decydujacy głos w tej sprawie a nie taki stary zrzęda jak Ty ;]
Ja tam mam 20 lat, ale dla mnie film był całkiem całkiem :] 9/10
Co to za argument? Pierwszy Batman (z Nicholsonem i Keatonem) tez jest na podstawie komiksu. I jest zajebisty - o wiele lepszy niż renderowane komputerowo bzdury w stylu Transformersów.
X-man też jest OK, podobnie jak wczesny Superman z Reevesem i Hackmanem...
Czy mi się wydaje czy pisałeś, że NIE OGLĄDAŁEŚ ANI NIE ZAMIERZASZ OGLĄDAĆ TEGO FILMU?
W takim wypadku jakakolwiek krytyka z twojej strony nie ma uzasadnienia o świadczy tylko o twoich kompleksach, które każą ci wchodzić na forum tego filmu i najeżdżać na jego fanów, skoro zaliczasz się do tych co to w dupie byli i gówno widzieli.
PS: jesteś więc durnym, zakompleksionym, prezentującym poziom upośledzonego przedszkolaka, internetowym TROLLEM. Zgadłem?
Motorcycle Boy ma 100 procent racji. Takie shity robione tylko dla efektów to bezsens. Później dzieci takie jak wy,czyli nie potrafiący pisać i myśleć,walą 10/10 dla tego mega-dna.
Motorcycle Boy jest idiotą - krytykuje film, którego nie widział.
Jeszcze jakieś ciekawe uwagi chłopczyku?
Krytykuję, bo wiem co to za rodzaj filmów. Samochody zmieniające sie w roboty - co za bzdura.
Zreszta, widziałem większość filmów Baya i wiem co potrafi. A konkretnie, czego nie potrafi...
I nie wiem kogo nazywasz chłopczykiem. Sposób formułowania myśli skłania mnie do podejrzeń, że to właśnie ty jesteś małym chłopcem...
Gieferg ma racje, jestes idiota. Jak mozna krytykopwac film ktorego na oczy nie widziales. Swoimi wypowiedziami potwierdzasz ze jestes cwelem. Przepraszam reszte normalnych forumowiczow FW za wyrazenie ale juz nie wytrzymalem:|
Jednak jesteś idiotą.
To ekranizacja KRESKÓWKI matole, BAJKI DLA DZIECI, skierowana głownie do młodszej widowni + fanów TF.
Z twoim podejsciem powinieneś wchodzić na forum Króla Lwa czy Kubusia Puchatka i pisać:
"Gadające zwierzęta, co za bzdura, co za idioci mogą to oglądać"
Jeśli ktoś lubi co innego niż ty, twierdzisz że musi być głupi czy coś w tym rodzaju. Twój umysł nie jest w stanie ogarnąc tego prostego faktu, że różne filmy są kierowane do różnych ludzi, dorośnij i zacznij myśleć.
PS. Zresztą co mi tam TROLLU, rób z siebie pośmiewisko dalej, nieźle ci to wychodzi.
Nie ale jakby te wszystkie wasz "szmiry,dna i reszte gówna" pokazac ludziom spoza FilmWebu to by mieli ubaw ze hej ^^^ ;] U mnie powstaje temat na najgłupsze komenty i odp na FW ;] Zapraszam ! Mozecie dawac wasze propozycje ! :D
Tymi textami uświadamiacie mi,że jesteście pieprzonymi szczeniakami,które dostały od starego kompa i neostradę. Nie potraficie dyskutować,tylko od razu "jesteś idiotą",itp.. Każdy ma swoje zdanie. Moje jest takie: TF to najgorszy film,jaki w życiu widziałem. Bay jest słabym reżyserem,dlatego stworzył słaby film. Choć przyznam,iż "Bad Boys" jest świetne,ale to nie jego zasługa,a scenarzysty. Wracając: Powstrzymajcie się szczeniaki od tych debilnych komentarzy i zacznijcie dyskutować z sensem. Nara,wymoczki.
"Tymi textami uświadamiacie mi,że jesteście pieprzonymi szczeniakami,które dostały od starego kompa i neostradę."
"Powstrzymajcie się szczeniaki od tych debilnych komentarzy"
"Nara,wymoczki."
Tym co napisałeś stajesz sie jeszcze gorszą osobą niż oni...
Widać to ograniczenie umysłu, oj widać...
"Widać to ograniczenie umysłu, oj widać..."
Mówi to osoba, która nawet nie ma w "ulubionych" ani jednego filmu Kubricka, Formana, Weira, Manna, Polańskiego, Stone'a, Michaela Cimino, a Coppole zna tylko z Ojca Chrzestnego...
Stary, nie wiem kogo ty nazywasz ograniczonym.
Celowo wlazłem na to forum, bo na Filmweb rozniosła sie plotka, że wszyscy idioci siedzą teraz na stronie Transformersów.
Aha, o znajomość Kieślowskiego, Barei czy Tarkowskiego to nawet nikogo tutaj nie podejrzewam :)
Sienkiewicza, Mickiewicza i Słowackiego tez pewnie nie znacie :)
Bo teraz lepsze rymy pisze Peja i Eminem.
"Celowo wlazłem na to forum, bo na Filmweb rozniosła sie plotka, że wszyscy idioci siedzą teraz na stronie Transformersów."
Witamy w klubie.
Ja napisałem konkretnie "ograniczony umysłowo" i widać dalej tego nie rozumiesz, no cóż nie dziwie Ci sie, skoro ciągle sie zasłaniasz tym kto co ma w ulubionych... Jak ty nadal bedziesz wysuwał wnioski z tego kto co tam ma to naprawde życze powodzenia... Jak nazwiesz człowieka który nie ma tam nic? robotem? człowiekiem bez mózgu? Coraz zabawniejszy jesteś, naprawde coraz bardziej. No i ograniczony "umysłowo" także...
Pozdro.
Ok zachowam się jak ty żeby ci uświadomić twoje zachowanie.
Kubrick - zajebisty
reszta to totalne gówno i dziadostwo i dno Ojciec Chrzestny szmira, nuda i kaszana.
Wszyscy idioci oglądają filmy reżyserów których wymieniłeś (oprócz Kubricka oczywiście)
mądrala sie znalazł, idź człowieku skąd przyszedłeś i daj ludziom żyć
Kubrick - zajebisty
reszta to totalne gówno i dziadostwo i dno Ojciec Chrzestny szmira, nuda i kaszana.
Wszyscy idioci oglądają filmy reżyserów których wymieniłeś (oprócz Kubricka oczywiście)
Kubrick - zajebisty
Kubrick - zajebisty
Kubrick - zajebisty
Quentin, przeciez Ty masz w ulubionych 'Facetow w czerni' i 'Nosferatu Wampir'..Ty jestes nienormalny? Przeciez nie ma ani obcych ani wampirow?? Chlopie ile Ty masz lat??
Buahuahha XD Genialna zabawa z takim pojezdzaniem kogos po filmach ktore ma w ulubionych. Niestety taka prawda... Jara Cie strzelanie do 10metrowej modliszki z ktorej leci zielony kisiel a czepiasz sie ze ktos lubi Camaro ktory zmienia sie w robota? Stuknij Ty sie w łeb...
Zajebisty jesteś koleś. "Nosferatu" jest filmem już kultowym i ponadczasowym. A zresztą,co trollik może wiedzieć o filmach. Tak "Men in black" mnie rozśmieszyli. I co z tego?? Są na pewno lepsi od tego waszego robocika.
Wyśmiewasz klasykę,a w ulubionych masz takie szmiry jakich mało(patrz wielka trylogia Spidermana). Ty obejrzyj parę klasyków,a potem się cwelu wypowiadaj. Idiotą to jesteś ty,skoro naśmiewasz się z "Nosferatu".
Fajnie sie wszyscy macie, ale wydaje mi sie ze te odpowiedzi powinny byc w stylu, "super film i muszę go jeszcze kiedyś zobaczyć" lub tez "do bani z takim filmem, więcej niech takich nie kręcą". Jestem nowy na tej stronie i jest to mój pierwszy komentarz, ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby każdy po każdym jechał tak jak wy teraz to robicie. Nie widziałem jeszcze innych odpowiedzi do innych filmów i nie wiem czy wszystkie wasze odpowiedzi polegają na równaniu innych z ziemią. Mi sie ten film bardzo podoba i dlatego ma 10/10, może dlatego ze mam dopiero 17 lat. Nie podoba sie wam ? ok, wasze zdanie. A co do bezsensu w filmie, bo auto zmienia sie w robota, to co powiecie o innych filmach w których inny aktor daje nura w wodzie przez 5 min, albo przeleci samochodem 20 m w powietrzu i jedzie dalej z lekko obdartym zderzakiem, film to film, jak wam tak zależy na realizmie to proponuje pooglądać trochę opery mydlanej. Dosyć tego pisania :P :P :P.
Zgadzam się z Therionem. Nie musi wam się film podobać, ale to nie znaczy, że musicie mieszać z błotem ludzi, którzy uważają go za dobry. Wasza opinia powinna być obiektywna: "Mnie się film nie podobał, uważam, że to i to jest słabe, itd" Wyrażać swoją opinię to jedno, a obrażać ludzi z odmiennymi upodobaniami, to zupełnie co innego i świadczy o waszym braku tolerancji...a podobno nasz kraj to taki tolerancyjny jest.
Ja już się wycofuję. Wkurzacie mnie tym,że nie doceniacie klasyki kina. Ale doceniacie za to Baya,który nic poza "Bad Boys" nie osiągnął. Mam was już dosyć,wszystkich zasranych fanów "TF". Skoro twierdzicie,że te wasze robociki mogą się równać z klasykami kina to na prawdę macie mocno przemeblowane pod czupryną. Będę jedynym mądrym i wycofam się z tej bezsensownej dyskusji. Już tu nie wracam. Ale na koniec : KIJ WAM W OKO I KRZYŻ NA DROGĘ. SKORO PRZYSZŁOŚĆ KINA MA WYGLĄDAĆ jak "TF" TO SZKODA MI TYCH TWÓRCÓW,KTÓRZY PRACOWALI NA POTĘGĘ KINA BEZ EFEKTÓW>
Oj ale nam sie dziecko zbulwersowało... I dobrze nie właź tu, przynajmniej "mniej wrzodów na zdrowym organizmie będzie" F.K.
A co do filmu skomentuje jeszcze raz ale krótko:
Film naprawde bardzo dobry, efekty specjalnie na bardzo wysokim poziomie (musze przyznać że takich realistycznych w żadnym innym filmie nie widziałem), muzyka także jest bardzo dobra np. Utwór który sie rozpoczyna wraz z lądowaniem Autobotów. Gra aktorska dobra żadnych zastrzeżeń do niej nie mam. Ogólnie ocena 10/10 , Bay naprawde sie postarał i wyszło mu to idealnie:D
Pozdro.
"Ja już się wycofuję. Wkurzacie mnie tym,że nie doceniacie klasyki kina. Ale doceniacie za to Baya"
Dżizaaaaaas co za łoś.
Doceniam film Baya, a na półce z DVD mam min. "Skazanych na Shawshank", "JFK", "Aliena", "Terminatora" , "Das Boot", "Szczęki" doceniam "Pulp Fiction", "Siedmiu Samurajów", lubię "The Prestige" Nolana, doceniam "Ben Hura" i "Spartakusa" z Doulglasem, "Rain Man" to wg mnie świetny film. I co?
A teraz popatrzmy co docenia Quentintarantinofan:
- Die Hard 4.0 - komercha na maksa, przegięty, wyłądowany efektami i ugrzeczniony sequel (mi to nie przeszkadza oceniam ten film na 8/10 ale to dokładnie ta sama klasa co TF)
- Dzień niepodległości - que? I to jest tzw "dobre kino" ? Kpisz? Taki sobie średni filmik, od którego na kilometr śmierdzi patosem i amerykańskim patriotyzmem w stężeniu do jakiego TFom daleeeko.
- Men in Black - WTF? dobre, ambitne kino?
- 300 - ???? jeden wielki efekt specjalny bez żadnej fabuły, nuda na maksa, wysiedzieć się nie da.
- Zabójcza broń 4 - najgorsza częśc z całergo cyklu, a co z pozostałymi?
Nie no sorry, ale to żałosne kiedy ktoś ni dotrzega tego że krytykuje innych za to co sam robi. Sam równeiż oglądasz durnowate filmidła, i takie które skałdają się z samych efektów specjalnych i co z tego? NIC. Po prostu nie jesteś w stanie pojąć, że jednym podobają się inne dziecinne filmy (Die Hard 4.0, Men in Black) a drugim inne. Więc się odwal od TF z łaski swojej.
quentintarantinofan twierdzi że TF to najgorszy film jaki w życiu widział (wynika z tego że mało co widział, ale wszystko przed nim), natomiast motorcycle boy zapewne musiałby stwierdzić, że TF to najgorszy film jakiego w życiu NIE WIDZIAŁ :LOL: