jak jezdzi na lyzwach po jeziorze, 100 razy lepsze efekty od tych smiesznych transformersow
a pewnie że się nie zgadzam!!! może dla ciebie reklama proszku OMO jest super ale co do efektów to film jest naprawdę nieziemski!!!!!! Gorzej co do fabuły ale o efektach piszemy!!!!!!
Jak można utworzyć tak durny temat, przecież to nie ma nic wspólnego z filmem.
Jak można porównać reklamke reno do dwui pół godzinnego filmu.
To świadczy tylko o tórcy tego tematu.
ahh kretynem byc .... po co piszesz takie bzdety, zainwestuj z okulary albo psychologa ;]
nie umiecie dalny podawac kontrargumentow to po co sie udzielacie? zeby pokazac wasze zaawansowane cofniecie w rozwoju? w tym filmie efekty sa takie ze slychac jakies piski zgrzyty trzeszczenie i juz z helikoptera zrobil sie transformers syf i malaria a nie efekty
Widze chłopaku że nie masz pojęcia o czym mówisz i nie masz pojęcia co to jest Transformers.
Poczytaj sobie o tym gdzies na stronach w necie, a potem pisz głupoty. A jest o czym czytać bo dla twojej wiadomości Transformersy mają już 23 lata (pewnię znacznie wiecej niż ty masz - sądząc z wypowiedzi) :)
stworzyłes ten temat tylko pewnie po to aby innych zdenerwowac !! takich jak ty jest tu niestety cała masa ;/
Proszę was o spokój. Jak zwykle na każdym forum o popularnych filmach masa debili, że tak to ujmę musi robić prowokacje by "zabłysnąć" na stronie.
Jakby to powiedział L. Jackson "Enough is enough! I've had it with this mother f***** snakes on this mother f***** plane!!!"
A po co od razu usuwać? Zamiast się na kolesia wydzierać<bo o to mu chodzi>pomyślcie nieco i potraktujcie jego wypowiedź z przymrużeniem oka.Jeśli od należy do grupy typu:"dlaczego takie piękne reklamy przerywają głupim filmem" to już jego sprawa.My wiemy co jest dobre dla nas a on wie co jest dobre dla niego.I niech tak pozostanie.A skoro musiał coś napisać na ten temat to potraktujmy to na luzie.Przecież świat się nie skończy przez ludzi szukających zaczepki.
Każdy ma prawo do własnej oceny, do własnego zdania.
Ja wiem jedno - chcę go zobaczyć. Wiem, że warto
Wiesz ale zobacz jak to działa, pacan napisał prowokację iludzie reagują, bo jednego to wkurz a drugiego śmieszy, a założe się, że kolo siedzi przed kompem i sie cieszy że zaistniał hehe