7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

jak jezdzi na lyzwach po jeziorze, 100 razy lepsze efekty od tych smiesznych transformersow

ocenił(a) film na 7
PEACEandLOVE

a pewnie że się nie zgadzam!!! może dla ciebie reklama proszku OMO jest super ale co do efektów to film jest naprawdę nieziemski!!!!!! Gorzej co do fabuły ale o efektach piszemy!!!!!!

użytkownik usunięty
PEACEandLOVE

Jak można utworzyć tak durny temat, przecież to nie ma nic wspólnego z filmem.
Jak można porównać reklamke reno do dwui pół godzinnego filmu.
To świadczy tylko o tórcy tego tematu.

ocenił(a) film na 10

ahh kretynem byc .... po co piszesz takie bzdety, zainwestuj z okulary albo psychologa ;]

baseball_3

nie umiecie dalny podawac kontrargumentow to po co sie udzielacie? zeby pokazac wasze zaawansowane cofniecie w rozwoju? w tym filmie efekty sa takie ze slychac jakies piski zgrzyty trzeszczenie i juz z helikoptera zrobil sie transformers syf i malaria a nie efekty

użytkownik usunięty
PEACEandLOVE

Widze chłopaku że nie masz pojęcia o czym mówisz i nie masz pojęcia co to jest Transformers.

Poczytaj sobie o tym gdzies na stronach w necie, a potem pisz głupoty. A jest o czym czytać bo dla twojej wiadomości Transformersy mają już 23 lata (pewnię znacznie wiecej niż ty masz - sądząc z wypowiedzi) :)

ocenił(a) film na 10
PEACEandLOVE

stworzyłes ten temat tylko pewnie po to aby innych zdenerwowac !! takich jak ty jest tu niestety cała masa ;/

ocenił(a) film na 9
Speedfan

To była reklama citroena, ignorancie jeden.

ocenił(a) film na 6
PEACEandLOVE

Proszę was o spokój. Jak zwykle na każdym forum o popularnych filmach masa debili, że tak to ujmę musi robić prowokacje by "zabłysnąć" na stronie.
Jakby to powiedział L. Jackson "Enough is enough! I've had it with this mother f***** snakes on this mother f***** plane!!!"

użytkownik usunięty
areobix

NO WŁAŚNIE MOZE BY TAK ADMINISTRATOR USUNOŁ TEMAT

ocenił(a) film na 10

A po co od razu usuwać? Zamiast się na kolesia wydzierać<bo o to mu chodzi>pomyślcie nieco i potraktujcie jego wypowiedź z przymrużeniem oka.Jeśli od należy do grupy typu:"dlaczego takie piękne reklamy przerywają głupim filmem" to już jego sprawa.My wiemy co jest dobre dla nas a on wie co jest dobre dla niego.I niech tak pozostanie.A skoro musiał coś napisać na ten temat to potraktujmy to na luzie.Przecież świat się nie skończy przez ludzi szukających zaczepki.

Arli_Dreamcatcher

Każdy ma prawo do własnej oceny, do własnego zdania.
Ja wiem jedno - chcę go zobaczyć. Wiem, że warto

użytkownik usunięty
Arli_Dreamcatcher

Wiesz ale zobacz jak to działa, pacan napisał prowokację iludzie reagują, bo jednego to wkurz a drugiego śmieszy, a założe się, że kolo siedzi przed kompem i sie cieszy że zaistniał hehe

ocenił(a) film na 10

Barto ależ przecież to jasne jak słońce^^ Po to wchodzi na forum i pod wieloma nickami śmieci po różnych filmach.Znam ten styl pisania aż za dobrze.Jest zbyt przewidywalny.