tak kaszaniastego filmu jeszcze nie widzialem..... początek, nie powiem, był dobry.... atak na pustyni zapowiadal film dobrze... no ale pozniej jakiś stworek biega po samolocie i cos tam gdera i inne sytuacje to po prostu kicz i syf.... nie polecam!!!
Od roku jestem tu zarejestrowany ale nie chciało mi sie nigdy wypowiadać aż do dziś...
Społeczeństwo Polskie jest tak ograniczone ze aż szok. Gdzie indziej na świecie ten film zbiera pochlebne recenzje, za to w Polsce nagle porobiło sie ogromne ilości fanów kina offowego dla których ten film to "kaszan" No ludzie dajcie sobie na Luz bylem w kinie i mi sie zajebiście podobało oczywiście nie to co G1 ale i tak dobre. Nie rozumiem ludzi którzy bez zupełnego obeznania w temacie idą na ten film i spodziewają sie wybitnie ambitnego dzieła. Przez takich ja ty w Polsce nie maja szans filmy jak The Sipmsons, TF i rożnego rodzaju anime. Bo w polskim mniemaniu kreskówka = bajka i jest dla dzieci...
no i po raz kolejny .... pojawiali sie przygłup - trzeba rzeczy nazywac po imieniu ktory stworzyl sobie konto na FW aby oddac tylko 1 głos i zgnoic rewelacyjny film !!!!! żal ...... ;/
Ehh....co mu ten Frenzy w samolocie przeszkadzał i że grzebał w kompie to nie mam pojęcia;/ a tak w ogóle ten roboci to miał pecha :) ^^
Ehh Beenewbeniu... simpsons to klasyka - są the best, TransFormers to nowość - są beeeee. Pierwsze TF'y wyszły 23 lata temu - to jest klasyka człowieku.
Ty wpadłeś przypadkiem do kina na ten film, czy przedtem czytałeś chociaż o nim na filmweb? Bo pojęcie o TF masz zerowe i nie rozumiem czego innego mogłeś oczekiwać po tej produkcji. Nie podobał się - nie pisz tematu, postaw 1 i nara. Zawsze będzie 20 osób które dadzą 10.