7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

transformers

ocenił(a) film na 9

świetny film, extra efekty, trzyma w napięciu - gorąco polecam

ocenił(a) film na 6
krasula_1

I tylko dlatego warto go obejrzec nic wiecej (no moze oprocz dobrej muzyki)
nic w nim niema. I z tym trzymaniem w napieciu tez przesadziles bo film
jest przewidywalny jak wszystko inne Michaela Bay.

krasula_1

Tylu moich znajomych obejrzało już ten film i jeszcze nikogo nie rozczarował, mnie również zachwycił, więc zgadzam się, że świetny i polecam dla tych, którzy lubią nie skomplikowane filmy o mocnej akcji na sobotnie popołudnie.

elmirka27

Polecam ten film, oglądnołem kilka razy i nadal oglądam, nie zawiodłem sie na tym filmie. Naprawde jest świetny.

Szejgi21

Ja na tym filmie strasznie się nudziłem. Akcja nie wciąga, a te super efekty są za kolorowe i słabo pokazane. A jak ma trzymać w napięciu, skoro akcja jest urywana? Mam na myśli ostatnie sceny, gdzie jak miała się zacząć jakaś walka, to zawsze były to urywki bo pokazywali tysiąc innych rzeczy w tym czasie. Muzyka jest słaba, teksty też "Zawsze bronisz słabych i dlatego przegrywasz". 4/10.
No ale to tylko moje zdanie. Nikogo nie odchęcam od filmu, bo ma prawo się podobać. Może dwójka jest lepiej zrealizowana?

darthbergi

Jedynka jest świetna, dwójka dużo słabsza.

kenexgro

Film jedynie do oglądania w HD, inaczej efekty są rozmyte, nieczytelne itd. Poza tym faktem jest, że po prostu film jest niesamowicie płytki, smutna konsekwencja kina nowej przygody, którą zapoczątkował Lucas czy Spielberg.

Też jednak rozumiem, ludzie chcą takich filmów to niech je dostają.

Szejgi21

Ja też uwielbiam ten film. W sam raz na piątkowe popołudnie. Po za tym ten film ma coś w sobie że ciarki po plecach przechodzą, choć w napięciu za mocno nie trzyma.

ocenił(a) film na 10
krasula_1

Ja po prostu kocham ten film! Jest pełen akcji i czasem są śmieszne dialogi. Polecam ten film, każdemu śmiertelnikowi ;D

ocenił(a) film na 8
Vebi

A wampiry i nieśmiertelni niech spadają.