7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

po obejrzeniu tego filmu zaczołem trochę wertować internet i nasunęły mi sie myśli zapewne jedni mnie skrytykują "Ze coś tam" drudzy ze p*****e jak otłuczony i nie znam transformerów

tak z moich przemyśleń wynika iż rozwój grafiki komputerowej może stanowić szanse dla transformów ponieważ jest pokazany początek może scenarzysta chce historie zakonczyć inaczej nisz jest w oryginale ze optimus ginie a galwatron przejmuje matryce autobotów

grafika w filmie stoii na bardzo wysokim poziomie dopracowane sa szczegóły i transformery wygladaja jak realne i do tego "convert" jest dopracowany widać jak najmniejsza szczęść przesuwa sie i dotego dobrze dobrany dźwięk przesuwającego sie mechanizmu

muzyka w filmie terz jest bardzo dobrze dobrana w momencie pościgu słyszymy dobry rockowy kawałek a w monnecie lądowania autobotów muzykę powazna i na zakadzeniu linkin park.

toby było na tyle moich filozoficznych przemyśleń

ps dałem 10 gwiazdek ponieważ jest dożo plusów a minusy sporadyczne oczekuje na kontynuacje

ps2 nie jestem fanatykiem (zagorzałym fanem) transformerów lecz nie mówię ze ich nie lubię

ocenił(a) film na 10
Karol_16pl

tak sie akurat sklada ze minusow jest sporo,i napewno nie sa sporadyczne....
po drugie...mowi sie chyba efekty specjalne a nie "grafika"...to troche tandetnie brzmi a to i tak nie zawsze to samo oznacza...
po trzecie...robisz bledy ortograficzne...

pozdo:)