7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308633
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

jaka jest wasza ulubiona scena moja walka w miescie omało sie nie posrałam :):) i te scen gdzie się rozkładają coś pięknego

ocenił(a) film na 10
BK_201

Ja powiem że najbardziej kijową sceną było jak Megatron rozrywał Jazz'a :/ Przykro mi się zrobiło :/

ocenił(a) film na 10
Ronin_7

noo to było okropne :/

ocenił(a) film na 10
BK_201

pierwsza scena: jak ten mały gnojek stoi i kopiuje dane.. padłam.. co za nadpobudliwy obot z niego... i zabił mnie jak pokazal faka w samochodzi policyjnym hihi.

i dalej: basen... zębowa wrózka zabiła wszystkich w kinie... może trochę to miekka scena ale była świetna!

następnie: Robot który pogina autostradą.. obok autobusu... zajebiście śmiga na łyżwach!! swietne ujęcia

czy mam dalej wymieniać??

zaraz opiszę cały film :P

bo wszystko było świetne.. xD

i scena wymiatająca : Ogródek rodziców Sama... to z bardziej śmiechowych.. jak oni się tam wszyscy pochowali haha... i to hasło : Onanizowałeś się?? pfffff... buahaha padłam... gestykulacja Bumblebee jak Sam stoi przy drzwiach i mówi tacie ze wyniesie śmieci... widzieliście to jak B. pokazał ze młody jest zakatrupiony?? takie duże metalowe a widać było jakby stał tam jego kumpel..

no i ten "gryzoń" z łapką w gipsie :P

ach.. kończę to bo się rozpisze zaraz na dobre... zostawie cos wam do dopisania :)