dobrze ze ocena spada cały czas. film nie zasługuje na obejrzenie bo jest ponizej przeciętny ;/ cała prawda. dobre tylko efekty specjalne i muzyka(muzyka miodzio)
albo marna prowokacja...albo nie znasz sie na dobrym kinie rozrywkowym:))))jedynie sluch masz dobry:))))do autora tematu oczywiscie:)pozdro.
Nigel to kretyn do potegi entej co chwila jakies zaczepne posty na film pisze wiec radze wogole tego karalucha ignorowac bo madrego posta to nie potrafii wymyslic wogole......
kretyn to z ciebie. '' co chwila jakies zaczepne posty na film pisze '' narazie to dałem 1 temat ten jest 2 to co gadasz kretynie ze co chwile. co chwile to ty jestes na szokach ;]
Słuch może ma dobry, ale z pisaniem w języku polskim ma spore kłopoty.
Tak wogóle to chyba jednak nie taki zero z tego filmu skoro muzyke i efekty ma dobre ( według ciebie) na conajmniej 2 chyba zasługuje.
ja sie też z tobą nie zgadzam nigel521 dla mnie film był najlepszy jaki widziałem z efektami specjalnymi i fabułą no niestety jak sie nie oglądało jak sie bylo małym transformersów i świata poza spiderman'em sie nie widzi to potem takie recenzje sie wystawia dla mnie ten film poniżył spiderman'a 3 efektami i całościa i czekam na transformers 2 która ukaże sie w 2009 roku to tyle i nie błotaj ludzi to jest forum na którym każdy może sie wypowiedzieć i niestety znajdujesz sie w mniejszości która jest przeciwko temu filmowi