7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308325
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

dobrze ze ocena spada cały czas. film nie zasługuje na obejrzenie bo jest ponizej przeciętny ;/ cała prawda. dobre tylko efekty specjalne i muzyka(muzyka miodzio)

merowing

Głupi gadasz.Najlepszy film akcji tego roku. No i najlepsze efekty specjalne ostatnich lat!!

ocenił(a) film na 10
Bialy_Pielgrzym

albo marna prowokacja...albo nie znasz sie na dobrym kinie rozrywkowym:))))jedynie sluch masz dobry:))))do autora tematu oczywiscie:)pozdro.

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Nigel to kretyn do potegi entej co chwila jakies zaczepne posty na film pisze wiec radze wogole tego karalucha ignorowac bo madrego posta to nie potrafii wymyslic wogole......

ocenił(a) film na 10
Grzesiek2207

kretyn to z ciebie. '' co chwila jakies zaczepne posty na film pisze '' narazie to dałem 1 temat ten jest 2 to co gadasz kretynie ze co chwile. co chwile to ty jestes na szokach ;]

ocenił(a) film na 10
merowing

jeden to ty masz iloraz nigel inteligencji cioto maloletnia

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

Słuch może ma dobry, ale z pisaniem w języku polskim ma spore kłopoty.

Tak wogóle to chyba jednak nie taki zero z tego filmu skoro muzyke i efekty ma dobre ( według ciebie) na conajmniej 2 chyba zasługuje.

ocenił(a) film na 10
merowing

ja sie też z tobą nie zgadzam nigel521 dla mnie film był najlepszy jaki widziałem z efektami specjalnymi i fabułą no niestety jak sie nie oglądało jak sie bylo małym transformersów i świata poza spiderman'em sie nie widzi to potem takie recenzje sie wystawia dla mnie ten film poniżył spiderman'a 3 efektami i całościa i czekam na transformers 2 która ukaże sie w 2009 roku to tyle i nie błotaj ludzi to jest forum na którym każdy może sie wypowiedzieć i niestety znajdujesz sie w mniejszości która jest przeciwko temu filmowi