Transmorfersi

Transmorphers
2007
2,3 691  ocen
2,3 10 1 691
Transmorfersi
powrót do forum filmu Transmorfersi

Nie oglądałam tej parodii, ale oglądałem ten Wasz "hicior" i "best movie ever", który jest żałosny, i tylko dzieciaczki się nim podniecają. Dlatego daję 10 że sparodiowano tamte gówno.

Violet_7

ale Ty jesteś tępa, zresztą nie tylko ty ale inni co tak myślą. Transformers jest adresowany dla 13-sto latków, więc co się czepiasz. Skoro pozsłaś (mam taką nadzieje) na ten film to musiał Cię czymś zainteresować.

ocenił(a) film na 1
Violet_7

Alice zaloz blog u siebie abysmy mogli Cie na własnym podwórku krytykowac

Violet_7

Nie należę do fanów "Transformersów", wręcz przeciwnie uważam ten film za przeciętny [bez przesady; inwektywy nie potrzebne]. Nie ma czym się zachwycać nad dziełem Micheala eBaya. Ale nie wydaje mi się by Transmorphers było ich parodią :P

ocenił(a) film na 1
Violet_7

pobrałem go zobaczyłem ze 30 sekund i mogę z czystym sumienie stwierdzić ze ten film nie nadaje się do niczego a "Transformers" to inna bajka która mi się podoba nie szczególnie pod względem fabuły ale animacji po prostu gniecie suty ;P

ocenił(a) film na 1
matwys13

Ogladales/as TRNSFORMERS czy TRANSMORPHERS? I co oceniasz?

R3SUM3

Oba filmy to nie jest kino ambitne ,czyli nie powinna ocena być wyższaniż 6/10 ,bo jakiś ,,super film akcji" też to nie był .

nicctt1313

Nikt nie powiedział, że film musi być ambitny żeby był dobry. Filmy tego typu ja Transformers czy Avatar mogą mieć ocenę 10/10 w swoim gatunku. Kwestia tego czy dany typ kina/gatunek filmu komuś się podoba czy nie, nie powinien być przycznyną dewaluacji tego co w takowym dana produkcja sobą reprezentuje. Czy udanego sylwestra należy spędzić słuchając opery i świętować do muzyki klasycznej zamiast bawić się do ,,mało ambitnej'' muzyki ? Osobiście mam dość pracy umysłowej w ciągu dnia i częściej mam ochotę oglądać film akcji (choćby nawet tak bajkowy jak wspomniane) dla relaksu i rozrywki, niż fundować sobie ,,ambitne'' dzieło wymagające ciężkiej ,,rozkminy''.

HiFlyer

Zgadzam się z Tobą w 100%

Violet_7

O ile mi wiadomo to nie jest parodia..., a film pewnej wytwórno Asylum która sciąga kupe kasy za to, że wypuszcza badzieny film na kilka dni przed premierą tego prawdziwego w który wpakowano kupe kasy.Nie wiem po co na to do kin chodzą (oczywiście w Ameryce).

Violet_7

to nie jest parodia na Bogackiego ...

Violet_7

To nie jest parodia "transformers".. To jest kicz jakich mało.. Przejechałem się bo szukałem transformers a przez przypadek ściągnąłem to no i obejrzałem.. Gdybym mógł dać 0 to z pewnością bym dał... MEEEEEEEGA GNIOT

Violet_7

żałosny transformers - i to mówi ktoś kto ma w awatarze czarodziejkę z księżyca :P

ocenił(a) film na 1
Violet_7

A ma ktoś napisy do tego?
Chciałbym się z produkcjami firmy Asylum bliżej zapoznać. :)

Khaosth

Trzeba by było być amerykaninem żeby się pomylić i to kupić...

ocenił(a) film na 4
Violet_7

W sumie jak na nisko budżetówkę to tak tragicznie nie było chociaż wiele "niedociągnięć" jak w czasie lotu myśliwcem deszcz padający niemal pionowo w stronę ziemi zamiast w kierunku przeciwnym do lotu samolotu(mówię o scenie w wnętrza kokpitu przy kamerze skierowanej w bok) w zasadzie film niczym szczególnym nie zachwycił ale mimo wszystko ogląda się przyjemnie z dobrze dopasowanym lektorem, jako duży plus filmu można dodać dobrze kręcone sceny w półmroku ponieważ wiele współczesnych produkcji po prostu zawodzi w tym względzie bo zbyt mało widać, tak dobrze kręconą nocną scenerię to widzi się rzadko ostatnio chyba w "Underworld" z taką się spotkałem i za to u mnie 5/10

ocenił(a) film na 1
Violet_7

Takie filmy niech oglądają dzieci bo takie filmy dla mnie są upokarzające

sasuke257

A ja właśnie oglądam, zapowiada się kusząco :d

ocenił(a) film na 1
Violet_7

Niestety obejrzałem...
Film jest podany całkiem na serio - nie jest parodią ani pastiszem. Fabuła więcej czerpie z "Terminatora" i jego wojny z maszynami w ciemnej przyszłości oraz z "Człowieka demolki". Jest kilka składanych robotów coś udających, ale ani nie stanowią przeważającej broni wśród maszyn, ani nawet nie stanowią głównej broni. W filmie leży dosłownie wszystko - jestem dość wyrozumiały dla tych tanich badziewi, a przykładowo "Lavalantulę" czy "Mongolskie larwy śmierci" oglądałem nawet z frajdą, ale "Transmorphers" nie ma w sobie niczego ciekawego, czy zabawnego i niemiłosiernie się dłuży.

Z chęcią obejrzałbym parodię "Transformerów", ale "Tramnsmorphers" nią nie jest.