Świetny film, kto był wczoraj w kinie pod baranami, ten wie :)
Pomimo malutkiego budżetu reżyser zrobił małe arcydzieło, niektóre ujęcia zapierają dech w piersiach, są doprawione znakomita muzyką, a gra aktorska Aidana olśniewa. Od dawna nie oglądałem filmu z tak wspaniałym przeslaniem oraz o tak dużej sile oddziaływania na emocje widza.
Dodatkowym smaczkiem na Offie było spotkanie z Twórcami
Możesz opowiedzieć coś więcej o spotkaniu z reżyserem i Aidanem? Dowiedziałam się o wszystkim po fakcie i nie mogę odżałować :(
Było genialnie, niesamowicie luźni goście, pili piwo w trakcie, ogólnie dzięki małej salce była super atmosfera :)
Pamiętasz, jakie pytania i odpowiedzi padały? Wczoraj to chyba miało być spotkanie QaA.Twórcy opowiadali o wyłącznie o filmie czy były też poruszane inne kwestie, nie tylko związane z problematyką filmu, np.rola Aidana w "Grze o tron"?
Przepraszam, że tak męczę ;)
Jak się okazało, nikt nie potrzebowałtłumacza, więc dyskusja poszła sprawnie, chciałem wrzucić ciekawostki o filmie z spotkania, ale FW nie uznaje niczego bez konkretnego olinkowania. Większość pytań była o filmie ,ale padały też pytania ogólne, jak i te o GoT
Gdybyś coś napisał jeszcze o filmie i spotkaniu poza filmwebem, daj znać, gdzie można znaleźć :)
Jak znajdę chwilkę to coś wrzucę, ale teoretycznie wtedy będę mógl to podlinkować i dodać na FW :D
zgadzam sie w 100% :) film swietny, super bylo zobaczyc Aidana w takiej roli, tym ktorzy nie widzieli to szczerze POLECAM