5,0 211  ocen
5,0 10 1 211
Trespassing
powrót do forum filmu Trespassing

nie warto marnowac czasu na tego gniota ... nawet dla ludzi lubiacych glupawe horrorki ten film bedzie wydawal sie conajmniej NEDZNY ...

ocenił(a) film na 1
Dek5u

zgadzam się z tobą, film jest naprawdę beznadziejny, w czasie jego oglądanie z nudów zaczęłam czytać gazetę...

ocenił(a) film na 4
ada_g

ja oglądałam go na 3 tury co mówi samo za siebie...

crumby

Ja rozłożyłem oglądanie na 2 tury, bo więcej podejść mógłbym nie przeżyć, a tak jest już po wszystkim :) Jedyne co moge powiedzieć o tym filmie to, że jest denny. Historia, scenografia, gra aktorów i cała reszta przestaje się liczyć gdy ogląda się ciągle te same, nielogiczne sytuacje. Bohaterowie potrafią uciekać przed niebezpieczeństwem jak przed ogniem, aby po chwili o tym zapomnieć i kłucić się między sobą. Oczywiście zgon któregoś z nich przypomina im żeby się ratować, ale po chwili... wszystko od nowa. I tak do bólu.

Dek5u

ja po przeczytaniu waszych komentów napewno go nie obejrzę

ocenił(a) film na 6
MadaFakaMan

Oglądałam go wczoraj na słuchawkach i drygnęłam parę razy jednak nie zaskoczył mnie poza tym pod żadnym względem. Historyjka jak historyjka, zachowania dziewcząt jak to bywa w amerykańskich horrorkach wkurzały mnie nieprzeciętnie. Zawsze musi któraś z nich albo źle postawić nogę i coś sobie zrobić albo się niechcący potknąć no i rzecz jasna druga musi ją wtedy "nieść na plecach" Postać tego mordercy była wręcz śmieszna, jak w Benny Hillu, szczególnie patrząc na scenę w lesie kiedy chwyta jadną z dziewcząt za szyję a potem gania drugą! Zakończenie stare jak świat a ta panna na końcu drażniła mnie tak bardzo swoją gadką że jejku jejku nie mam słów. Daję 6 punktów, to i tak dużo uważam.