lubię horrory a ten jest po prostu niezbyt :/ a koleś z łbem psa na głowie? - żałosne .nie polecam
witam
wiesz moze gdzie moge zassac napisy do tego filmu?? bo nigdzie nie moge znaleźć
Z napisami do tego filmu jest ciezko, a mianowicie na dzien dzisiejszy nie ma :)) Jezeli nawet ktos odwarzy sie je stworzyc, trzeba bedzie jeszcze troche poczekac ;) A co do filmu... no coz... jak zwyczajny horror. Odrobine napiecia, troche strachu, ogolnie do przyjecia - to bym napisal, gdybym nie ogladal Taksanskiej Masakry... :)) Trespassing jest wlasciwie kopia teg ogrugiego, i to dodatkowo dosc marna. Jezeli ogladales Taksanska Masakre, odradzam (chyba ze jestes ogromnym fanem tandety), natomiast jesli nie, to chociaz dobrze sie zastanow przed obejrzeniem... ;)
Ja sie z wami nie zgadzam, no ale kazdy ma swoje zdanie :) Wy moze nie lubicie takich filmow, ale ja bardzo :)) Te pulapki w tym filmie byly spoko jak lowca ten typek byl :D Oby zrobili nastepna czesc !!!
A to co chcialem dodac to, ze jedynymi minusami tego filmu sa źle dobrane aktorki, te dwie dziewczyny nie umieja grac przerazonych, mogli wziasc te dziewczyny z texanskiej masakry :) albo Wrong Turn one sie nadaja do horrorow a nie te co jedna mowi jakby miala zatkany nos i wogole nie widac ze sie boi, naprawde by srala w gacie, no ta druga z czarnymi wlosami troche lepiej ale jakos tak tez nie przekonujaco do konca. Co do facetow to zagrali bardzo dobrze :) ten co nagrywal te dzwieki gral najlepiej z nich wszystkich wedlug mnie, lecz krotko bo szybko zginal :D