Planuje obejrzec ten film z dzieciakami/wczesna mlodzieżą(13 -14lat....) Stad moje pytanie
czy sa w fimnie sceny scen intymnych oraz czy widac nagich aktorow/aktorki? Chodzi o
wersje kinowa filmu
Na początku Brad/Achilles leży nagi z jakąś kobietą, ale widać go tylko od tyłu i na dodatek niewiele.
Dalej nie wiem, bo jestem w połowie filmu/
No jak od tyłu Achillesa widać, to lepiej z dziećmi nie oglądać. Co innego, gdyby pokazali tylko piętę ;-).
13 - 14 lat??? To one już pewnie po seansie "American Pie" :)
Owszem, są takowe sceny, ale trzynastolatka nimi nie zdemoralizujesz:
1.Achilles + jakaś kobieta ( jego widać naprawdę niewiele a jej prawie wcale, do tego Brad Pitt leży odwrócony tyłem)
2.Parys + Helena ( jego widać tylko od pasa w górę a ją jedynie od tyłu, całują się, ale nic poza tym)
3.Achilles + Bryzejda ( scena erotyczna na której nic nie widać :))
Jak widzisz nie ma w "Troi" nic tak "strasznego". Jak oglądaliśmy film na lekcji to polonistka dla picu kazała zamykać oczy na wyżej wymienionych scenach, ale to w ramach żartu. Naprawdę możecie oglądać :)
No to troja obejrzana. W wersja rezyserska niby zawiera flaki na wieszku i lepki lataja na ekranie ale jakis straszny ten film nie jest. Powiem ze tak. Do mitow sie nieumywa. Nic z mitow tu niema. A nagosci jakos specjalnie niema.
Wojna zostala fajnie pokazny. Chodzilo mi bardziej o motym milosci Parysa i Heleny
taa.. bo aktor świecący penisem lub damskie cycki bardziej szkodzą niż urżnięte łby, posoka i flaki walające się po ekranie, co nie?
yyy może cycki nie ale jednak penisy nie są fajne. a urżnięte łby i posoka jednak jest w każdej grze i raczej nikogo nie dziwią. do tego wszyscy sie przyzwyczaili a jednak do penisów niekoniecznie. idź oglądać te swoje penisy jak ci sie podoba
to jest za przeproszeniem, porąbane
gołe ciało fuj, ale flaki są ok? a potem wyrasta z dzieciaka psychopata-zboczeniec bo nigdy cycków nie widział i wmówiono mu że penis jest ohydny :| gratuluję podejścia
O co chodzi? Że brak nam na rynku filmów z penisami? Wystarczy zglądnąć na stacje benzynową (byle nie Neste...) - oprócz benzyny i snikersów są również śmigające penisy, za 40 litrów dają gratis :P
ta oczywiście przez gry wyrastaja psychopaci. od małego gram w takie gry i jakoś wewnętrzny glos mi nie karze zabijać . A może jednak?? Ghraaaaa mordować zabijać . Tak naprawde prawdopodobnie nic z tych rzeczy nie wpłynie zbytnio na psychike takiego już 13-14 letniego dziecka bo już takie dziecko dużo widziało. Ja sam mam 15 lat i śmiałbym sie jakby rodzice zakazali mi oglądać jakieś takie filmy;p ale to już wybór rodzice i tego jak wychowuje swoje dziecko
zgadzam sie :) Ja rozumiem dzieci 8-9 lat ale 13-14 ? Mozesz spokojnie z nimi obejrzeć :) W szoku nie beda ,zapewniam Cie.
kurde , denerwują mnie rodzice którzy tak usilnie próbują zataić przed dziecmi normalne rzeczy.. Lepiej ,żeby dowiedzieli się od kolegów w szkole niż od własnych rodziców? A później jest wielkie WOW , bo dzieci przez całe swoje życie myśla,że wzięły się z kapusty.
Nawiązując do całego tematu. Autorowi chodziło chyba o to, że sceny intymne ogląda się z dziećmi z pewnym zażenowaniem, nawet jeśli wiedząc już one 'co i jak'. A jeśli chodzi o 'flaki, posokę itp.' nie jest to już nic niezwykłego, w samej 'Troi' - jak dla mnie - nie pojawia się tego zbyt wiele. I owszem, to jest normalniejsze, niż aktorzy świecący penisami, piersiami. Dzieci i młodzież są do tego chyba bardziej przyzwyczajene niż do scen łóżkowych oglądanych w towarzystwie rodziców.
no właśnie to jest chore..
pamiętam jak dziecięciem będąc gigantyczna ręka mojej rodzicielki zasłaniała mi oczy gdy postacie z Bravehearta się całowały.. ale za to gdy podrzynali gardło wszystko było fine.. przed 8 rokiem życia widziałam Alieny
PA-RA-NO-JA z tym strachem przed cyckami i tyłkami