heh rozbawiło mnie to jak zobaczyłem, że Tvn planuje puścić Troje :) (choć to ich główny cel puszczanie wielkich (s)hitów....) ale jeszcze bardziej rozbawiło mnie to jaka była reakcja Polsatu na to... :)
Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły...
oczywście film już raz zosatł puszczony, ale kiedy zobaczyli że tvn planuje... tooo postanowili jeszcze raz... :)
No faktycznie jest to smieszne i czy naprawde tych piratow nie lepiej bylo by puscic w innym terminie bo wkoncu mieli by wieksza ogladalnosc gdyby nie konkurowali z troja no i tak w ogole radze zauwazyc ze zalosna stacja jaka jest polsat puscil praktycznie w tym samym czasie "jak oni spiewaja " co TVN taniec z gwiazdami
Osobiscie wole Polsat niz TVN bo krotsze reklamy daja.
Co ciekawsze zdarza mi sie czasem obejzec wiadomosci na Polsacie i sa bardziej obiektywne niz Fakty z TVNu. Dodam ze staram sie prawie codziennie ogladac o 19 Fakty i o 19.30 Wiadomosci na TVP1.
jezeli uwazasz ze polsat jest tonacym to grubo sie mylisz. od tego roku udzial w rynku polsatu systematycznie rosnie, a i tak zawsze byl wiekszy niz tvn-u.
Śmiechu warte. Gdzie to wyczytałeś? Tvn jest cały czas nad Polsatem. A reklamy są dłuższe na Polsacie
polsat zawsze był i jest lepszy od tvn-u pod względem udziału w rynku, chociaż tvn go goni, natomiast co do tego to "jak oni śpiewają" jest dzień przed już nudnym "taniec z gwiazdami". Nie rozumiem też waszego rozumowania, bo gdyby wy bylibyście szefami stacji też konkurowalibyście i robili podobne do siebie programy.
Prawda jest taka ze jedna i druga stacja jest szmirowata a publiczna sie z nimi rowna z ta mala roznica ze ma ciagle wyprzedza komercyjne stacje sporo ambitniejszymi produkcjami...
Zgadzam się z jednym z Poprzedników, że "Taniec z gwiazdami" jest nudny. I, choć nie znam danych statystycznych, wydaje mi się, że Jak oni śpiewają cieszy się większą popularnością, bo jest ciekawszy i łatwiej ocenić, czy ktoś umie śpiewać czy nie (a miło jest posłuchać czyjegoś pięknego głosu, albo czyjegoś fałszu przy czym ów fałszujący musi umieć traktować to na luzie, albo zgryżliwych uwag Edyty, albo fachowych opinii pani Zapendowskiej). Czy taniec można w ten sposób ocenić? U niektórych widać lekkość kroku, ale w większości przypadków przeciętnemu człowiekowi trudno ocenić czy tancerz tańczy tak jak trzeba czy nie. Poza tym w Tańcu z gwiazdami nie ma się z czego śmiać nawet, a to przecież miał być program rozrywkowy... Prowadzący są sztuczni, a jury nie lepsze... Jak egzamin jakiś, a nie zabawa. A tymczasem tvp nadrabia zaległości... Tam też gwiazdy tańczą... Na lodzie. Dobrze, że nie wymyślili programu dla recytatorów Iliady. To by dopiero było nudne w słuchaniu.