Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 97356
5,6 26 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Mam nadzieje że fani filmów z tego cyklu się nie urażą jeśli zapytam się czy trzeba najpierw
obejrzeć film z tam 1982 żeby potem zobaczyć ten czy to jakoś nie ma znaczenia. Nie mówię
że nie chcę obejrzeć starszego filmu po prostu chyba wolałabym najpierw obejrzeć nowszą
wersje ale jeśli w odpowiedziach będziecie mi inaczej sugerowali zastosuje się do waszych
rad z góry dzięki : )

ocenił(a) film na 7
ola542

Nie musisz oglądać pierwszego TRONU bo raczej wszystko zajarzysz. Natomiast jest to kontynuacja więc obejrzenie pierwszego filmu TRON pomoże ci to ogarnąć łatwiej. Po drugie pamiętaj o tym że pierwszy tron był z 1982 r. więc stylistyka i efekty kompletnie odstają od nowego, chociaż wtedy był to film na topie. Więc trzeba na te stare efekty wziąć poprawkę. Pozdrawiam

shark72___

Pierwszą część nie oglądałem. Shark jak powiada olbrzymia różnica na pewno będzie z efektami specjalnymi no tak ile to już lat hehe.

shark72___

dzięki za rade na pewno skorzystam :)

ocenił(a) film na 8
ola542

Obejrz sobie najpierw starszy Tron, wtedy ten nowszy łatwiej ci będzie oglądnąć, w innym razie mogą cię trochę wnerwić zachwiania w realizacji fabuły nowszej części

ola542

ja nie oglądałem starego i wrzystko zrozumiałem także nie musisz oglądać staarego trona