Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 97364
5,6 26 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo
ocenił(a) film na 7
gramoos

Warto polecam bedziesz zadowolony.. szczegolnie w kinie

ocenił(a) film na 9
gramoos

Jeżeli oczekujesz rewelacyjnych efektów i doskonałej muzyki to idź bez wahania. Na dokładkę zostaje ci fabuła i świat przedstawiony w filmie.

ocenił(a) film na 10
gramoos

nie tylko warto, ale i trzeba. O ile lubi się s-f

ocenił(a) film na 8
szumu9

Ja bym raczej powiedział, że o ile się zna i lubi pierwszą część. Jak widać na forum wielu "fanów sf czyli Avatara" jest Dziedzictwem strasznie rozczarowanych więc to nie jest regułą :).

gramoos

Zakochałem się w filmie i oczywiście genialnej muzyce Daft Punk !!

ocenił(a) film na 10
nakim

Ja też! Na pewno obejrzę go jeszcze nie raz. Owszem, fabuła nie jest z byt rozbudowana, ale dzięki temu można się skupić na efektach, muzyce, i grze aktorskiej. Mi osobiście najbardziej w filmie podobał się Garrett Hedlund =D

ocenił(a) film na 6
nakim

Moim zdaniem to właściwie dla samej muzyki trzeba obejrzeć ten film. Historia- bardzo średnia, efekty- nie takie znowu świetne, ale muzyka- świetna.

ocenił(a) film na 8
gramoos

Warto iść choćby dla samej muzyki - kapitalna ! Oprócz tego wspaniałe efekty specjalne i rola Jeff'a Bridges'a. Polecam ; )

ocenił(a) film na 10
gramoos

Warto :D Dobra komedia ;P

ocenił(a) film na 3
gramoos

warto jeśli lubisz przysypiać na seansie

ocenił(a) film na 9
gramoos

Warto! Wczoraj byłem i naprawdę super, ale w zakończeniu mi czegoś brakuje.

użytkownik usunięty
gramoos

dostałem bilet na seans na urodziny od mojej dziewczyny :) naprawdę nieźle bawiliśmy się na tym filmie, choć ona nie cierpi filmów robionych dla efektów i w 3D ;) moim zdaniem - zajebioza :) niegłupie akcje, bardzo przyzwoite efekty i MUZYKA (didżeje w klubie RZĄDZĄ :D ), ale są też minusy - jak choćby widoczne jak na dłoni zrzynanie z innych filmów albo średnia fabuła... Choć moim zdaniem i tak warto :P

nie warto isc do kina, jak na film 3d malo ciekawych efektow, w 2d pewnie lepiej wyglada, co do muzyki to do tego filmu, daft punk pasuje idealnie

ocenił(a) film na 9
gramoos

byłem ostatnio w imaxie na tym i powiem szczerze ze fabula jest prosta jak konstrukcja cepa ale muzyka i efekty specjalne doslownie bajka. muzyka jest fantastyczna szczegolnie w imaxie, ciekawy tez jest swiat przdstawiony w filmie

ocenił(a) film na 10
ajatojlach

wiadome było, że fabuła na jakimś górnolotnym poziomie to nie będzie - film stworzony dla efektów :)
Nie wyobrażam sobie jakiegoś filmu ze świetną fabuła w 3D ... Dramat psychologiczny w 3D ... :)