Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 97 tys. ocen
6,6 10 1 97363
5,6 26 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

jedynie dwie rzeczy mnie martwią mnie że całością zajmuje się Disney więc scenariusz może być do kitu i to, że podobno ma być w 3D, a wtedy starania idą w efekty a nie w treść. Mam nadzieję że tego nie zepsują bo film ma potencjał i może zostać prawdziwym dziełem kina S-F

ocenił(a) film na 9
zonk_2

http://www.youtube.com/watch?v=5y-7-Mt6uYk&feature=related po obejrzeniu tego zwiastuna zmieniam zdanie, to trzeba zobaczyć w 3D i to koniecznie w imaxie. Z takimi scenami w trójwymiarze Tron rozwali Avatara na atomy.

ocenił(a) film na 8
zonk_2

stary ten trailer; od tamtego czasu zdążyli zmienić technologię wykorzystaną w filmie ;)

ocenił(a) film na 9
KisielBB

wiem szczególnie widać różnice po wygenerowanej komputerowo twarzy Jeffa Bridgesa, ale i tak jestem podarany tym filmem, bo już ten stary trailer wygląda rewelacyjnie :)

zonk_2

Ostatnio Disney udowodnił Księciem Persji, że historia nawet po ich modyfikacji założeń pierwowzoru, można nadal być dobrą fabułą. Bądźmy więc dobrej myśli.

greenbrown

Ale fabuła "Księcia" to prosta sztampa...

zonk_2

Efekty faktycznie robią niesamowite wrażenie jednak co do fabuły hmm obawiam się że ona nawet w polowie nie dorówna Avatarowi

zonk_2

Jak Disney chce, to potrafi, udowadniał już to parę razy więc nie wiem czym się martwić.
Poza tym Tron, to przecież zawsze był produkt Disneya....