Od razu zaznaczam ze wypowiadam sie o niektorych ludziach piszacych opinie na temat filmow.
Wy poprostu macie coś z głową.
Czasami zanim zobacze jakiś film to czytam opinie zeby nie trafic na mine
Ale coraz cześciej to co piszenie ma sie nijak do rzeczywistości.
Mowicie ze film moze być a jest totalnym gownem i na odwrót.
Co wy na przykłąd macie do tego filmu, "zenada" itp.?
WYstarczy sie dokładnie przyjżeć na zwiastu, i nie trzeba być niewiadomo jakim krytykiem zeby powiedziec, ze sceneria jest dopracowana, mroczna, całą scenografia, stroje i klimat zapowiadaja sie ciekawie.
To co wy pieprzycie za bzdury.Jak ktos nie lubi klimatu fantazy to jego problem. Tak mało jest konkretnych filmów w takim klimacie i ze bardzo trudno o nakrecenie takiego filmu, bo producenci boja sie ryzyka i wola krecic komedie romantyczne.
Chyba sam zaczne pisac opinie bo waszych mam juz dosc.
pzdr
Film ma być czymś na kształt legendy, podania a nie odwzorowania historycznych realiów... Stąd taka a nie inna scenografia, kostiumy i temu podobne zabiegi, które mają nadać filmowi odpowiedni klimat... Niestety, jak widać rzesze "znawców" muszą dodać coś od siebie zanim jeszcze film będzie ukończony... Ja, na przykład, czekam z niecierpliwością, bo to co zobaczyłem naprawdę mi się podoba. Pozdrawiam
Macie racje, mnie tez zwiastun zainteresowal. Wydaje mi sie, ze ci, co tak namietnie wszystko krytykuja, robia
to tylko po to, by ktos z nimi podyskutowal. Moze w zyciu sa zamknieci w sobie, siedza cicho w kąciku, a
tutaj chca pokazac, jacy z nich gieroje....
No dobra, poczekamy na premiere, prawda?
pozdro