Tropiciel

Pathfinder
2007
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 17661
4,0 4 krytyków
Tropiciel
powrót do forum filmu Tropiciel

dawno na żadnym filmie tak się nie zawiodłem..

ocenił(a) film na 1
TCJ

Popieram. Byłem w kinie i aż mi się zal tych kilku złotych zrobiło.

Czekałem na ten film, spodziewałem sie czegoś jak 13 Wojownik a tu taka kicha. Już nawet nie chodzi o ilość błędów historycznych ani o prostotę (głupotę) scenariusza (główny bohater jest świetnym jeźdzcem choć konia widział przez 3 sek.) ale o sam klimat filmu. To coś miało być straszne - a strach miał być budowany przez pojawienie sie jakiegoś kształtu na ekranie wraz z OSTRYM dzwiękiem... Porażka. A scena z lawiną jest składana z różnych ujęć w tym wklejonych prawdziwych zdjęć lawin (różni sie kolorystyka i miejsce :)).

Szedłem na to jak na film gdzie będą sie nawalali Wikingowie z Indiańcami. Niestety scen batalistycznych brak, a wszystkie walki są "zbyt blisko" filmowane, wiec nie ma mowy o ładnych scenach walki bo NIC nie widać.
Film miał być od 18 lat a właściwie nie ma tam nic "okropnego". Nawet w scenie rozrywania ciała przez konie cały efekt to stróżka krwi. ŻENADA.

NIE WYDAWAJCIE NA NIEGO FORSY!!!

Tarzan

popieram, żal dupę ściska jak się ogląda ten film :(

ocenił(a) film na 3
przybyl

dokładnie:) trzeba zbojkotować tą zawyżoną ocenę;)

TCJ

o kuchnia az tak zle???? wybieram sie jutro na ten film..... moze jednak nie isc????? hmmmmmm

ocenił(a) film na 1
Carolle

Stary nie idź mówię ci nie idz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja czekalem na ten film jak na jakiś lepszy w tym roku a jest SYFEM!!!!!!!!!!!!!! -kazdy inny film teraz w kinie będzie lepszym wyborem może oprócz rodziny robinsonów