Tropiciel

Pathfinder
2007
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 17660
4,0 4 krytyków
Tropiciel
powrót do forum filmu Tropiciel

Szkoda, ze nie moge dac mniej, bo walnalbym cos na minusie.. tragedia.. obejrzalem do polowy, dalej juz nie moglem, po prostu myslalem, ze sie zle poczuje.. juz nie chodzi o fabule, bo scenariusz byl naprawde ciekawy, ale o samo wykonanie.. na scenach walki nic nie widac, nawet w 13-stym wojowniku, kiedy pokazywali bitwy, ktore odbywaly sie w nocy, moglem rozpoznac aktorow, twarze, tutaj nic.. ciemnosc, widze ciemnosc.. film ponury, debilny..

Karikus

Zgadzam się w 100%, chociaż ja dotrwałem do końca, ale było ciężko.

Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. 0/10

Karikus

film słabiutki, na dodatek ze wzgledu na bardzo pozna pore oglądania przysnełam w jakims momencie na chwile, z ledwoscia wytrwałam do konca.strasznie nudny.

Karikus

Wszyscy porównują go z 300, oba były dość kiepskie, chociaż to kwestia klasy. W obu chodziło nie tyle o napięcie, którego nie ma bo wiadomo co będzie, co o "epickość", patos itp. pierdoły. Jak dla mnie można obejrzeć, a od 300 jest nawet lepszy. No i kolejna zajebista kreacja Clancy Browna w roli psychopaty. Chociaż pod wszystkim, co nałożył na niego rekwizytor z początku go nie poznałem :)

ocenił(a) film na 3
Kali_12

Eeeeeee...
wyjdzie ze sie czepiam... ale w ktorym momencie jest ten 'patos' w Tropicielu ???

Kali_12

No akurat do 300 nic nie mam, film nakrecony "inaczej" - komiksowo, pierwszy raz cos takiego widzialem, podobno Sin City tak samo wyglada, ale nie lukalem:)

Karikus

Chodzi mi głównie o ten "indiański humor", np. "to moja ścieżka. Sam muszę ją przejść, twoja ścieżka jest inna" jakoś tak to szło. Może nie jest to tak patetyczne jak gadki z 300, ale jak sam rzekłeś nie czepiaj się tak :)

ocenił(a) film na 3
Kali_12

taka moja sciezka... musialem :)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Karikus

bardzo fajny film..moze trzeba było obejzec do konca ...

ocenił(a) film na 8
Maciek30

Oj Karikus - gdybys wychowal sie na ksiazkach Coopera i Howarda to nigdy nie napisal;bys takiej glupoty. Zakladam ze urodziles sie w pokoleniu Wojowniczych Zolwi Ninja i poza obijaniem ryja w swietle jupiterow nic juz w kinie Cie nie kreci. Mam nadzieje ze sie myle, a Tobie polecam jeszcze jedno podejscie do Pathfindera - moze docenisz to co piekne w Fantasy ? Tego zycze.

Batman_7

To moze pojdziemy na skroty - co w tym filmie pieknego? Bo ja ziewalem i usypialem, w pewnych momentach bardzo wytrzeszczalem oczy, zeby w ogole cokolwiek zobaczyc.. nie czuje tego filmu zupelnie. I nie pisz o ksiazkach, bo film ma byc efektowny, po to sie chodzi do kina. Jak jestes fanem Smierdzidla i podobnych, to normalka, ze na sile bedziesz probowal wynajdywac jakies przekazy..

ocenił(a) film na 7
Karikus

szkoda ze nie wytrzymales do konca bo pozniej jednak sie rozkreca i jesli ktos ma ochote na niczym nieskrepowana prostą rozrywke to oglada sie swietnie