Tropiciel

Pathfinder
2007
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 17660
4,0 4 krytyków
Tropiciel
powrót do forum filmu Tropiciel

Chciałbym zaalarmować i pomówić o idiotycznych głosowaniach użytkowników na filmy, których nie było jeszcze w kinach! Rozumiem, ktoś mógł sobie obejrzeć go w wersji kinowej i wtedy oddaje swój jakże cenny głos, ale?.. Czy naprawdę można dać filmowi w wersji kinowej 10/10? Do tego nie zważając na tak mały szkopuł, jakim jest zły obraz, brak kolorów, lub widok widzów wstających z miejsc by zrobić siusiu.

Drodzy użytkownicy ? nie głosujcie zaraz po zobaczeniu zwiastuna, cała zabawa mija się z celem! Jeśli chodzi o Tropiciela to skąd się wzięło tych 85 czy więcej głosów i średnia powyżej 8?!
Być może się mylę, lecz sądzę, że głupota ludzka nie zna granic!

Pozdrawiam wszystkich, których też ten problem boli 8)

e_robertos

egh NO COMMENT Dude.Daj spokoj zadko kto ma teraz czas i kase na kino kazdy radzi sobie jak moze a BTW co ci przeszkadza jak kto ocenia filmy
pozdro 500

GORDIUS

Stary, nie rozumiesz. Ludzie głosuja na film, ale czy go widzieli??? Oto jest pytanie. Nie wiadomo czy jest dobry, a może to gniot. Nieważne ocena powyzej 8 jest. Gdzie sens, gdzie logika?

Pozdrawiam;)

e_robertos

ach no to looz zhadzam sie z toba co do tej kwestii czy ktos wogole ten film widzial
pozdr

e_robertos

Niektorzy maja filmy w kinach szybciej niz inni... jesli wiesz o co mi chodzi... Ale zgodze sie, ze niektorzy glosuja tylko po to, zeby glosowac.

Rlyeh

To jest właśnie idiotyzm! Nie wiem czy głosują tutaj dzieci, czy co?? Eh...Szkoda...
Głosowanie powinno być możliwe od daty PREMIERY i tyle!

Ave;)

ocenił(a) film na 9
e_robertos

Tutaj się z Tobą @e-robertos nie zgodzę...
Dlaczego chciałbyś aby głosowanie było możliwe od daty premiery? Otóż premiera filmu jest w najbliższy piatek, a ja właśnie przed chwilą wróciłem z niego, bo byłem na.... seansie przedpremierowym. Czyli według Ciebie nie mógłbym aż do piątku zagłosować na film....
Nie mówię już o ludziach, którzy na przykład widzieli ten film gdzieś za granicą (światowa premiera była dużo wcześniej).

Pozdrawiam

PS: A przy okazji - moja ocena dla tego filmu, to 9!!!!

e_robertos

masz rację z tą głupotą, szczególnie w twoim przypadku, wystarczy ruszyć głową bo przecież film miał premierę w USA w styczniu to przez pół roku myślisz są tylko wersje cam dostępne u nas? sam widziałem TS-a a znalazłem już wersje ripowane z dvd tyle że po niemiecku ;)
teraz już wiesz skąd 85 czy tam ile głosów naliczyłeś?
jesteś beznadziejny...lol
..i..(O_o)..i..

CyBerGH0ST

Dzbanie!
Chyba nie czytałeś postów wyżej, założyłem temat bo nie chodzi mi głównie o ten głupi film.

Są produkcje gdzie miesiąc przed premierą światową ludzie głosują i nie wiem po co? Tak jak było to z 300. Dzieci pooglądali zwiastun i uradowani, że film im sie podoba!!
jesteś beznadziejny...., trzeba czytać. Ale Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
e_robertos

po prostu filmweb powinien zablokować możliwość głosowania na film przed jego premierą i tyle :)

w tym momencie ponad połowa to głosy pokemonów które zobaczą zwiastun, wydaje im sie że fajne i dawaj 10gwiazdek

zonk_2

zgodze sie z jednym z was który powiedział że nie wiadomo czy film bedzie dobry czy gniot a i tak dostaje 10np ja osobiście tak naciąłem sie na Labiryncie Fauna tyle że nie wystawiłem mu oceny ale napaliłem sie na niego i sie zawiodłem:) pozdro

Revan

widzialem film i niestety ocena troszke wypaczona. kolejna opowiesc o bohaterze zadnym zemsty ale sa ludzie ktorym moze sie to podobac. nie sadze ze jest ich az tak wielu. moze ktos kto lubi drastyczne sceny walki i ladne krajobraziki na ktorych tle ciagnie sie ospale badz co badz kolejna "hollywodzka" produkcja. mnie najbardziej podobal sie w filmie alla bondowski poscig na sankach:) no i wyczyny kaskaderow, bo nie kazdy tak ladnie spada w przepasc. efektownie tez wygladala operacja oka... w kazdym razie efekty to ten film ma...:))) probowalem znalezc cos pozytywnego:P

e_robertos

W pełni zgadzam się z e-robertosem! Niestety na polskich portalach filmowych WSZYSTKIE filmy mają BARDZO zawyżone oceny. Nie wiem skąd się to bierze, ale chyba rzeczywiście głosują ludzie, którzy filmu nie widzieli. Ja polecam IMDB, genialny serwis, a przede wszystkim użytkownicy dają tam OBIEKTYWNE oceny (a nie - daję 10, bo fajny zwiastun). Tropiciel ma tam ocenę 5.0/10.

marcin_90

A, i jeszcze jedno. Przecież ocena 10/10 oznacza, że film jest wybitny i NIC nie można już w nim ulepszyć. Czy większość osób które dają 10/10 zastanowiła się kiedyś nad tym? (pytanie retoryczne).

e_robertos

filmik taki sobie nawet daje rade faktycznie ocenka troche za duza ale coz nic z tym faktem nie zrobimy