Tropiciel

Pathfinder
2007
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 17660
4,0 4 krytyków
Tropiciel
powrót do forum filmu Tropiciel

Tropiciel

ocenił(a) film na 8

Moim zdaniem film dobry byłem w kinie z dziewczyna i koleżanką wszystkim sie podobał film oceniam na 10 :) pozdrawiam i zachecam do obejrzenia bo naprawde warto :)

ocenił(a) film na 3
molek89

10??? Że tak zapytam, ile Ty masz lat?;)Oglądałem ten film sam w kinie i dopiero po obejżeniu zrozumiałem dlaczego byłem w tym kinie sam... Film jst TRAGICZNIE SŁABY!!Wikingowie napakowani i dosłownie przebrani jak (jak to ktoś dobrze ujął jak Uruk-Hai, czy inny Drag Queen... Fabuł dosłownei ZERO. A nawet jweżeli ktoś suię doszuka jakiejkolwiek to są takei nieścisłości,że aż boli! Na przykład w tej samej scenie wikongowie gaszą pochodnie w śniegu,a za chwile pada deszcz. Sceny pojedynków bure i dosłownie nic na nich nie widac. Scena w której indianie wpadli we własne sidłą miała byc chyba dramatyczna a wyszła skrajnie śmiesznie. Naprawdę nie warto. Szkoda pieniędzy na kino, na prąd (jeżeli oglądasz w domu), oczu i czasu. Tak wogóle to ograniczenie wiekowe powinno byc "DO 12 LAT", a nie "OD". Dziękuję, to mówiłem Ja, Jarząbek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
molek89

molek89 - jesteś żałosny.
To tyle

ocenił(a) film na 8
dia8el

dia8el no a niby czemu załosny ? ?? ??

ocenił(a) film na 3
Kuryiama

Hehe sceny ze zmianą aury były faktycznie "porażające". Zima zmieniała się w wiosnę średnio co kilka godzin.
Indianie władający angielskim językiem, to było dopełnienie śmieszności w tym filmie, tym bardziej, że Wikingowie mówili w swoim języku... Brnąc dalej, w zawiłości językowe tego filmu, to mamy sceny w których główny bohater mówi szeptem do Indianki. Po co? Przecież oni i tak ich nie rozumieli.

ocenił(a) film na 1
molek89

Po twojej wypowiedzi widac jaki z ciebie prostak, wiec nie dziwie sie ze ci sie podobal,jak dorosniesz to zmienisz zdanie. Swoj wiek pewnie zawyzyles, jak masz wiecej niz 11 lat to wspolczuje. Skoncz gimnazjum to pogadamy.