ŻENADA!. Stracone 130 MINUT!. Ani jednego momentu w którym mógłbym się przestraszyć.
Kiepska gra aktorska, widać jak sztucznie grają!.Gatunek: Horror? < nie porozumienie!. Nie
polecam, szkoda czasu. Obejrzałem ten film dlatego, że gdzieś wyczytałem, że to ten jeden z tych nielicznych filmów które straszą i trzymają w napięciu. :D .. że to prawdziwy i jeden z najlepszych horrorów. ;). Pzdr.
Kurcze stary to powiedz gdzie go ściągałeś bo ja miałem tylko jakąś słabą 93 minutową wersję...:) Pewnie co ciekawsze wycieli jak to w montażu... ale zawsze pozostają wersje reżyserskie co nie! hehe :)
1godz.30minut to można jeszcze stracić :D
na filmwebie różnie ludzie piszą o tym filmie .. a wiadomo z gustami się nie dyskutuje :)
Po obejrzeniu muszę przyznać, że 1/10 to lekka przesada ale i 6,3 jest wielce zawyżone .. chociaż każdy typuje na swój gust i ma do tego święte prawo ..
Moje spostrzeżenia co do tego filmu są podobne .. sztuczna gra aktorów, sztuczne efekty, brak momentów w których człowiek dosłownie srałby pod siebie :)
Niestety ale po sukcesie kasowym Paranormal Activity, Rec producenci liczą na łatwy zarobek ale poprzeczka w tego typu filmach staje wzrasta i nie wiem jak u innych ale ja spodziewałem się znacznie więcej a zobaczyłem nic nowego .. oklepany temat: opuszczony szpital psychiatryczny i tylko człowiek czekał, kiedy pojawią się jakieś zjawy z towarzystwem opętanych krzyków ..