Przed chwilą skończyłem oglądać i stwierdzam, że fani takich filmów ( wliczając w to mnie, KOCHAM TAKIE FILMY ) dałby ocenę przynajmniej 8/10, ja daje 10/10. Film jest ZAJ*BISTY. Tak bym powiedział, że to takie połączenie Rec i Paranormal Activity. Moim zdaniem film jest o wiele bardziej przerażający niż wymienione powyżej dwa filmy. Jedyna scena, która mi się nie podobała to scena z tymi wyrastającymi rękoma ze ścian, myślałem że się ze śmiechu skitram :) Tak czy owak jest to najstraszniejszy film jaki do tej pory oglądałem. Jeszcze raz Gorąco Polecam !!!!
Dla mnie jak do tej pory najstraszniejszy jest "Egzorcysta". "Paranormal Activityl" I i II oraz obie części "Rec" widziałam. Ciekawe czy jest aż tak straszny jak piszesz bo "Rec" to dla mnie chłam :/ "Paranormal..." I cz. fajna druga gorsza.
Jest tylko jeden sposób żeby się przekonać - OBEJRZEĆ GO :)
Rec byłby o wiele lepszy gdyby nie miał tematu religijnego, tak myślę.
Niestety do tej pory nie znalazłem do niego napisów :( jednak i bez nich można dużo samemu zrozumieć :) Ja bynajmniej coś tam zrozumiałem.
Z tej stronki można pobrać film:
http://torrentz.eu/
Początek filmu w porządku, pierwsze kontakty z "drugą stroną" ciekawe i mogły przestraszyć... niestety potem coraz gorzej. Wiecznie powtarzany schemat siedzimy cicho, coś słyszymy, coś się pojawia, uciekamy i znowu od początku... podarowałabym sobie drugą połowę filmu, ale uznałam, że postać Lance'a jest na tyle interesująca, że chcę wiedzieć co się z nim stanie... ze względu na głównego bohatera i ciekawy, choć kiepsko zrealizowany pomysł daję 4, a nie 3 gwiazdki.
syf jakich dużo ciekawsze były już niektóre odcinki łowców duchów a straszne to chyba kpina obejrzyj sobie egzorcyste lub mało straszny ale trzymający w napięciu blair witch project
Dworsky0 - zgadzam się z tobą ale film był by lepszy bez tylu nałożonych efektów i zbyt realnie wyglądających rzeczy np. tych rąk z sufitu (zresztą to chyba zaciągnęli z youtube) nie wiem czy mówisz o Ghost Adventure czy ghost hunters ale masz racje są lepsze. Egzorcysta tak ale BWP?? No w pewnym stopniu fajny film ale zauważ że to jest dość stary film i chyba był pierwszym zrobionym w takim stylu. ja daje 5 gwiazdek za to że przypomina mi BWP i GA na travel channel
W ogóle Ashleigh Gryzko super wygląda ^^
ghost hunters ;) nie byłem pewien czy angielska nazwa była dosłowna więc sprowadziłem ją na polski;p