A tam, przy dzisiejszych super hiper strasznych horrorach ten wypada dobrze w swoim gatunku, bez przesady ;)
Pytanie. W czym jest lepszy RE: Retrybucja od Grave Encounters? Łatwo napisać, film to gniot. Ale ciekawy jestem Twojego uzasadnienia. Bo jak dla mnie dobrze nakręcony, bez większych wpadek debilnego zachowania bohaterów, a że standardowy i trzyma się schematów?... Niewiele krwi, klimatyczny plan zdjęciowy, niewiele duchów. Czego więcej chcieć i wymagać?
To nie pisz, że gniot tylko "nie podobał mi się". Bo takiego faktu nie można w jakikolwiek sposób podważać. I nie narazisz się na kąśliwe wpisy innych użytkowników.
pozdrawiam.
Ale nie napisałeś co ci się podobało a co nie. Napisałeś GNIOT. Wybacz ale to gówno nie wypowiedź. Uzasadnij to jakoś, podaj argumenty. Bez nich takie stwierdzenie to pusty frazes. Rozwijając swoją myśl pokazujesz, że szanujesz zarówno tych, którzy będą popierać to co napisałeś, jak i tych, którzy nie będą tego robić. Oczywiście możesz olać wszystko ciepłym moczem, napisać gniot... i czekaj tylko na gorliwych obrońców mieszających Ciebie z błotem. I nie ma co zasłaniać się gustem bo o ile te mogą być różne, o tyle powinieneś umieć bronić swojego zdania.
Swoją ortografią sam sobie wystawiasz opinię dzieciaczku , twój nick idealnie odwzorowuje twój poziom intelektualny.
P.s Nie łudź się nikt nie uwierzy , że masz 23 lata.
Dysleksję? Przecież to głównie problemy z nauką czytania i pisania. Jeśli już to dysortografię. Ale też używasz komputera, który ma słowniki ortograficzne. Choroba nie usprawiedliwia lenistwa.
To są fora internetowe piszesz co chcesz, a jak zakończysz rozmowę to i tak inny gamoń będzie chciał dostać odpowiedz nie patrząc na to czy ty już skończyłeś czy dopiero zaczynasz.
Więc krótko mówiąc spieprzaj.
Nawet jak byś chciał to i tak byś nie zdołał - bo nie umiesz. Poza tym nie zasłaniaj się dysleksją bo to jest internet , a w razie jakiś wątpliwości możesz sprawdzić wszystko łatwo sprawdzić , wystarczy chcieć...
I tak jak kolega wyżej pisał miałeś chyba na myśli dysortografię.
Kolega bobas skończył... zanim jeszcze zaczął. Raczej nie doczekasz się normalnej odpowiedzi. Jak mi kolega podpowiedział - spieprzam. Jak to się mówi Nigdy nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem. Pozdrawiam.
Też mi się tak wydaje. Jedynym sensownym wyjściem z tej sytuacji jest nie odpisywać więcej na komentarze tego trolla.
Również pozdrawiam.
Nie wiem, ale wspomnienia z dzieciństwa kolegi bobasa mnie nie interesują. A że nie lubię chamstwa i buractwa zgłosiłem nadużycie. Tępić trolla.
Większego idioty w życiu nie widziałem na tym forum :) Piszę, a potem nic nie umie udowodnić... Nic nikomu nie musisz udowadniać, zwłaszcza gdy chcesz robić z siebie idiotę ( a to Ci wychodzi genialnie...) . Czyli , reasumując, to jest gniot, nie umiesz nic więcej napisać (Mózg się przepalił) i jesteś idiotą. Gratuluje !
PS; Nie musisz nam już udowadniać , że jesteś kim jesteś ;)