Ludzie jak można pisac o tym filmie że jest ''super''? Przecież to jest nieudolna próba zrobienia tego co zrobili na rynku twórcy filmów Blair Witch Project czy Paranormal Activity ! Aktorzy grali tak kiepsko że zastanawiam się czy ja bym lepiej nie zagrał, temat filmu nie mam pojęcia jak wiele razy będzie jeszcze odświeżany ale ja mam już dosyc tych psychiatryków !!! A końcówka filmu jest niemalże kopia końcówki Blair Witch Projekt tyle że pokazano jeszcze mordę tego całego doktorka która zamieniła się w jakiegoś demona. Nie no totalna bzdura film który już psuje ten fantastyczny gatunek filmowy. Daję 2/10 a ta 2 za to że widywałem gorsze produkcje. A dla osób które piszą o tym czymś super polecam obejrzec pare klasyków z gatunku horror verite i dopiero później skomentowac i ocenic pozdrawiam.
Pozwolę się z tobą nie zgodzić.
Moim zdaniem gra aktorska dorównuje zarówno Blair Witch Project jak i Paranormal Activity . Jak je jeszcze raz zobaczysz, to sam stwierdzisz że jakoś diametralnie ta gra aktorska się nie różni.
Ja jestem ogromnie zaskoczony. Początek filmu trochę słaby, ale potem ogląda się świetnie. Naprawdę fajny klimat.
Polecam. 7/10
Demson proszę... Spójż napawdę na sztucznośc gry aktorów w GV.. Ja aż nie mogłem oglądac tego. Dla mnie to było żenujące. Nie będe porównywał GV do BWP bo BWP to o wiele wyższy poziom. Poza tym w BWP gra aktorów w wikszosci była iprowizacją.
'pare klasyków z gatunku horror verite' - możesz podać jakieś tytuły ? skoro mówisz że dużo lepsze to z ciekawością obejrzę bo lubię takie posrane schematy typu Paranormal~ Blair Witch czy owy Grave Encounters
Oglądałem Cannibal Holocaust ale jakoś specjalnie mną nie wstrząsną, tyle co sceny niby drastyczne bo ludzi ćwiartują itp. ten żółw był dobry :D Poza tym fabuła taka cipowata. Noroi nie widziałem, może kiedyś przysiądę i obejrzę. Dzięki
Oni mieli do zagrania role takich prostaków i poza tym na więcej i tak nie było by ich stać. Tak to jest przy niskobudżetówkach.
A jeszcze gdyby dali jakichś aktorów którzy afiszowali by się swoim warsztatem aktorskim, to dopiero idiotycznie by ten film wyglądał.
Jakich prostaków? o czym Ty opowiadasz? Film odniósł światowy sukces człowieku.. Ci aktorzy nie mogli zagrac przed tym filmem w żadnej dobrej roli aby film wypalił, w ogóle cały film to jeden wielki świetny pomysł a GV to odgrzewana kolacja z drogiej restauracji w dodatku w kiepskim wykonaniu. demson spróbuj docenic grę aktorską w BWP ponieważ ja oglądam horrory już od 8 lat niemal co tydzień i przy każdej wolnej chwili i myślę że stoi ona na wysokim poziomie.
Jeśli cyfry w twoim nicku, to data urodzenia, to powiem ci że żyję 10lat dłużej na tym świecie, a horrory oglądam od niepamiętnych czasów. Owszem BW było fajne kiedyś. Ale gdybym miał porównać teraz BW do GE to BW przegrywa.
Podobnie jak przegrał by The Tunnel.
"Oni mieli do zagrania role takich prostaków i poza tym na więcej i tak nie było by ich stać. Tak to jest przy niskobudżetówkach.
A jeszcze gdyby dali jakichś aktorów którzy afiszowali by się swoim warsztatem aktorskim, to dopiero idiotycznie by ten film wyglądał."
Mówiłem tutaj o GE a nie BW.
Do mnie BWP jakoś nie przemówił. Nie rozumiem jego fenomenu. Dla mnie całkowicie nudny, nic się nie dzieje, tylko smarkają na kamerę. O wiele bardziej podoba mi się PA. GE może dupy nie urywa ale oglądało mi się go przyjemnie, ode mnie ma 7/10.