PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610178}

Tropiciele mogił

Grave Encounters
2011
6,2 39 tys. ocen
6,2 10 1 39066
5,3 11 krytyków
Tropiciele mogił
powrót do forum filmu Tropiciele mogił

Kiedyś duchy straszyły w prześcieradłach
potem podtopione dziewczynki z nożami dokonywały zemsty
nawet lalki ozywały przez nawiedzenie i mordowały
potem mania na japońskie horrory typu Klątwa Ring i Widmo
dziś mam horrory takie jak ten - ciemno ciemno HUK! martwa morda w obiektywie :)
tak jak to pokazano w tym filmie tak też ukazano to w każdym horrorze jaki widziałem ostatnio 0 REC , Paranormal Activ
Projekt Monster i td
innymi słowy kolejny Typowy horror jakich dziś jest pełno :)

użytkownik usunięty
StargardX

"ciemno ciemno HUK! martwa morda w obiektywie" - LEPIEJ OKREŚLIĆ DZISIEJSZYCH "HORRORÓW" SIĘ PO PROSTU NIE DA!!!!
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że większość ludzi się tym wielce podnieca... Łykają to jak dzi**a spermę!! :-D

ocenił(a) film na 5

Zaczekaj RemirezXvX parę lat i wejdzie nowa moda na horrory :) ten gatunek zmienia się bardzo szybko jak efekty specjalne w filmach fantasy za parę lat straszyć nas będą w inny sposób który po którymś z kolei filmie zrobionym w taki sposób tez się przeje :)

użytkownik usunięty
StargardX

No, miejmy nadzieję...

Dlaczego nikt jeszcze nie nakręcił horroru o ZUSie i Urzędzie Skarbowym? Taki, jak ten: http://www.filmweb.pl/film/Decay-2012-676041 rzucił podwaliny pod pewną tendencję ;)

użytkownik usunięty
mk1981

Najprawdopodobniej dlatego, iż utraciłby wówczas możliwość, dalszego wykonywania zawodu... o.O

Albo stał się pierwszym więźniem politycznym RP po roku 1989 :D

Jest taka grafika, na której stoją dwa budynki: jeden Amber Gold z oknami zabitymi deskami i budynek ZUSu. Z okien ZUSu wyglądają dwaj mężczyźni i jeden mówi do drugiego patrząc na Amber Gold: "Amatorzy" ;)

użytkownik usunięty
mk1981

Dobre!! i raczej zbytnio nie odbiega od naszej rzeczywistości :-D

ocenił(a) film na 8
StargardX

Bardzo mi sie podobał cały czas moim zdaniem trzymał w napięciu ; ]