PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637730}

Trup

El cuerpo
2012
7,4 28 tys. ocen
7,4 10 1 28302
6,0 6 krytyków
Trup
powrót do forum filmu Trup

Rewelacyjny

ocenił(a) film na 9

Znakomity, wspaniały. Od pierwszych minut wciąga. Z każdą chwilą napięcie wzrasta i utrzymuje się aż do zaskakującego finału. Thriller pełną gębą. Jak ktoś ma dobre audio to poczuje niesamowity klimat.

Hiszpanie mają nosa do thrillerów tak jak Skandynawowie do kryminałów.

jason_bourne

Mnie osobiscie film nie wciagnal, ale zeby nie bylo ogladalam film do konca. Ja sie zastanawiam dlaczego Hiszpanie tak komplikuja historie, ze potem zamiast dobrego thillera wychodzi "bajeczka".

ocenił(a) film na 9
jason_bourne

Zgadzam się, znakomity i wciągający. Oglądając zastanawiałem się nad zakończeniem i kiedy nadeszło nie było rozczarowania.

ocenił(a) film na 9
jason_bourne

Zgadzam się, świetny film, niezwykłą intryga i klimat, film przy którym da się wczuć w postacie, im dalej, tym bardziej czułem zagubienie głównego bohatera, o co chodzi. Im bliżej końca próbowałem rozwikłać zagadkę, będąc pewnym zakończenia, lecz ciekaw jak to pokarzą, to nagle na koniec okazuje się coś zupełnie innego.

Pokreślę jeszcze raz, świetny film, fajny klimat, budowanie nastroju, atmosfery, przeżywanie wraz z bohaterem dramatycznych chwil. Gorąco polecam

ocenił(a) film na 8
jason_bourne

Wciągający owszem, o wspaniałości tego filmu bym dyskutowała. Jednak trzeba zaznaczyć, że zakończenie zdecydowanie podwyższa ocenę, ponieważ niekiedy zachowanie głównego bohatera było mocno przerysowane, a wręcz komiczne. Mimo wszystko kino godne polecenia.