PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485468}

Trzej muszkieterowie

The Three Musketeers
2011
6,2 52 tys. ocen
6,2 10 1 52218
5,2 19 krytyków
Trzej muszkieterowie
powrót do forum filmu Trzej muszkieterowie

Ej no wtf ?

ocenił(a) film na 7

To tu nie gra Bloom? Oglądając zwiastun byłam na 100% przekonana że sie przewinął kilka razy . Niech mi ktoś ten cud wyjaśni

Enterraz

Wystarczy spojrzeć na obsadę lub plakat ;P

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

A kogo grał ten podróba Orlando ?

Enterraz

Podróba Orlando ? Nie wiem do końca o co Ci chodzi ;)

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

Chyba się nie dogadamy :P Chodzi mi o to , jak się ten w trailerze , którego pomyliłam z Orlando . I kogo gra .

Enterraz

Ta osoba jest na plakacie ? To mi ją wskaż :P

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

Uchhh , sama sobie poszukam xD

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

Chodziło mi o ten wielki baniak na samej górze plakatu :P Ale teraz już wiem że to jakiś Evans

Enterraz

To trzeba było od razu mówić :)

ocenił(a) film na 7
John_Shepard

Ok ok , postaram sie na następny raz

Enterraz

No ale przeciez na plakacie jest Bloom. Wypisany nawet.
ococho?

Enterraz

O ten plakat chodzi: http://www.filmweb.pl/film/Trzej+muszkieterowie+3D-2011-485468#poster-1 ? Na nim ten "wielki baniak' to Orlando Bloom właśnie. Luke Evans jest na dole, nad napisem...

ocenił(a) film na 7
Enterraz

W tym filmie gra Orlando Bloom... :D

ocenił(a) film na 7
klawera

???
W co wy mnie tu wkręcacie ???

ocenił(a) film na 8
Enterraz

orlando bloom wygląda w tym filmie jak był tylko "podobny do orlando blooma" ale to on :) I gra Buckinghama.

ocenił(a) film na 7
Doback

Czyli mamy Blooma i Blooma-podróbę . W jednym filmie . Hmmm ...

ocenił(a) film na 8
Enterraz

w jednym filmie i w jednej osobie - http://1.fwcdn.pl/ph/54/68/485468/254738.1.jpg?l=1313264805000
oto bloom, który wygląda jak bloomopodobny ale jest bloomem. I gra tylko jedną rolę i nikt podobny do niego nie gra w tym filmie, oprócz samego blooma. JEDEN jest liczbą bloomów grających w tym filmie.

Doback

chyba nie w jednej osobie:) Orlando to Orlando trochę do siebie nie podobny, tak jak Doback pokazał na zdjęciu, drugi to Luke Evans na dole plakatu, może uchodzic za Orlandopodobnego.:)

Aissak

Mi ten Evans przynajmniej na plakacie z twarzy przypomina Jennifer Aniston

MR_Pablo6

:D Evan nie, ale ten młody Logan Lerman, który gra D'Artagnana może trochę :) :)

ocenił(a) film na 7
Aissak

panie Enteraz ja tu pana nie rozumiem... w filmie Buckinghuma gra aktor Orlando Bloom... nie wiem skąd przekonanie, że on tu nie gra i że się panu wydawało... gra i kropka... tylko on bez żadnej podóby... tylko ORLANDO BLOOM! :D