Kto sie Wybiera do Kina na ten film , ja musze go obejrzec nie wiem jak wy ;p
Ja się nie wybieram, za dużo motywów nakradli z Piratów z Karaibów... a tak po za tym to tandetnie wygląda, sukcesu nie wróże.
To będzie tandetne na takiej zasadzie, na jakiej był tandetny np. Tron 3D... w sukces kasowy to kompletnie nie wierze, chyba że w kinach w tym okresie naprawdę nie będzie co oglądać...
To jest kino rozrywkowe. Jakie by nie było tandetne to jest zrobione po to żeby kupić popcorn i colę, założyć okulary i dobrze się bawić. Znając dorobek reżysera nie należy spodziewać się zagmatwanej intrygi tylko dobrej zabawy. MonikaFrom Comton, przypuszczam, że w tej produkcji aktorzy nie wzniosą się na wyżyny swojego fachu. Film obejrzę... w domu bo szkoda mi kilkudziesięciu zł na takie kino.
Może i nie wzniosą ale i tak chce to zobaczć. W piątek wybieram się na premiere w moim mieśćie i o dziwo...film nie jest wyświetlany w 3D co mnie bardzo cieszy ;)
Szkoda Ci kilkudzisięciu złotych? W takim razie taniej będzie pójść do kina, gdzie zapłacisz ok. 30 złotych (lub 20 bo nie wszędzie jest 3D), niż kupować dvd pewnie za około 50 złotych. No chyba, że bierzesz pod uwagę piracką wersję z internetu, co jest kradzieżą... Ale nie chcę nic insynuować, po prostu uznaję, że pomysliłeś się w obliczeniach... :)
Wyjście do kina z rodziną. czyli ja + 2 osoby to dzisiaj wydatek ok 100zł. We dwie osoby to ok 30zł mniej (jak zaznaczyłaś). To nie jest pocieszające:(. Nie oglądam filmów w pojedynkę. Temat był: "Kto się wybiera". Ja: nie. Poczekam na "Hobbita", drugiego "Avatara" i kolejnego "Mrocznego rycerza". Wcześniej pewnie wybiorę się na "Immortals". Tych wydatków nie będę żałował ;)
Pozdrawiam ciepło ;)
W Siedlcach bilet w 3D jest za 20 zł, nie wiem gdzie wy byliście za 30 zł.
A co do filmu: ciekawie się zapowiada i na pewno się wybiorę.
Ja się wybieram chodź widać już, że film będzie mało związany z książką. Ale sam fakt, że jest o muszkieterach sprawia, że nie jestem w stanie go nie obejrzeć.
Ja się wybieram, zapowiada się bardzo ciekawie. Świetna obsada. Tyle już widziałam ekranizacji muszkieterów, że chętnie zobaczę kolejną. Już się nie mogę doczekać! :D
Ja sobie daruje z kilku powodów, po pierwsze nie jestem zwolennikiem kina 3D (jedynie avatar ratuje 3D i 3D ratuje avatara :D). Nie podoba mi się również świat sterowce to już lekka przesada i te sceny walki jak ta babka walczy w sukni balowej z kilkoma żołnierzami sory ja jednak pozostanę przy klasyce :D.