9/10
No i możecie mnie zniszczyć swoimi krytykanckimi ozorkami
Ale powiem , szczerze, zupełnie od serca:
To jest solidne kino przygodowe.
Świetne kostiumy, wartka akcja, przystojni muszkieterzy ( i lekko spaskudziały dzieciak zwący sie D'artanianem! )
Humor i całkiem powalające efekty specjalne :)
jest wszystko co potrzeba.
A to że pozmieniali historie Dumasa
A to, że D'artanian jest dzieciakiem
A Buckingham ma latające statki...
Co z tego! Wszystko się skomponowało w naprawdę sympatyczny film :):)]
Polecam .
Cpt Pcheła
p.s . Naprawdę wolę, żeby powstawały takie filmu niż 666 części piły czy Oszukać przeznaczenie (( którego dwóch pierwszych części jestem fanką))
Zgadzam się prawie całkowicie! :) Właśnie takie powino być kino przygodowe. Chociaż moim zdaniem d'Artanian nie jest spaskudziały i podobało mi się zrobienie z niego chłopca. W ten sposób odróżniał się od Atosa, Aramisa i Portosa. Ciekawy pomysł, który ma wiele walorów. Np. taka młoda twarz na pewno przyciągnie do kin więcej młodzieży (zwłaszcza płci pięknej), która w innym wypadku nie wybrałaby się na ten film. Mnie osobiście, ponieważ do osób starszych nie należę ;) łatwiej utożsamić się z młodym bohaterem. Ale pomijając ten aspekt podobała mi się gra Logana. Powoli, powoli wyrasta na dobrego aktora.
Ale z całą resztą się zgadzam. Chociaż, jak się zastanowić... nie pogardziłabym kolejną częścią Muszkieterów, która (sądząc po zakończeniu) być może wkrótce powstanie... :D
Tak, tak jak najbardziej jestem za kolejna częścią muszkieterów- liczy się by nie przesadzać :P:P
Ah, gusta i gusciki w sprawie urody Logana :) A pomysł że jest najmłodszym, to jak mówiłam akurat jest atut :)