PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814566}

Trzy kroki od siebie

Five Feet Apart
2019
7,4 41 tys. ocen
7,4 10 1 41309
5,1 15 krytyków
Trzy kroki od siebie
powrót do forum filmu Trzy kroki od siebie

Ostatnia scena!

ocenił(a) film na 10

Nie wierzę, że nie dodali momentu kiedy spotykają się po wyjściu ze szpitala w końcowej scenie! Siedziałam i czekałam na to w kinie, aż do samego końca i lekko się rozczarowałam :( Idealnie byłoby z piosenką Andy Grammer - Don't give up on Me

ocenił(a) film na 8
zure

W zwiastunie pojawia się kadr, który wygląda jak ta scena właśnie. Will stoi z wenflonem i plecakiem, w którym na pandę Stelli, a ona stoi w pewnej odległości od niego i wygląda na zdrową. I ten tło wygląda jak Rzym, więc zgadzałoby się. Najwyraźniej nagrali tę scenę, ale niestety usunęli ją z filmu.

ocenił(a) film na 9
oregina

Stella w tej scenie jest bez tlenu, ponieważ jest po przeszczepie płuc. Niestety mukowiscydozy nie można wyleczyć, a przeszczep przedłuża życie tylko o kilka lat...

ocenił(a) film na 7
zure

Czy ja źle zinterpretowałam końcówkę tego filmu? Will nie umarł?

ocenił(a) film na 7
Lilian_na

Nie umarł, ale najprawdopodobniej umrze wkrótce ze względu na to, że jego terapia nie poskutkowała, a był nosicielem bakterii, która go wyniszczała (a której jakimś cudem Stella nie złapała, mimo że Will ją pocałował podczas reanimacji)

ocenił(a) film na 6
Hinata_3

znam osobę, która cierpi na mukowiscydozę i ma 34 lata, trenuje na siłowni i trzyma się dobrze

ocenił(a) film na 10
Hinata_3

Żartujesz? Jest tysiące jak nie miliony ludzi z Bolholderią Cepacią którzy normalnie żyją, a lek którym leczył się Will nie istnieje. Czyli twoim zdaniem na 99% umierasz gdy złapiesz tą bakterie? Jeśli tak to jesteś w błędzie

ocenił(a) film na 10
Lilian_na

A dlaczego miał by umrzeć? XD W ksążce jest napisane, że nie poczuł jakoś bardzo tej bakteri i zaczął podróżować, i to właśnie po zdaje mi się 8 miesiącach spotkał się ze Stellą. Może pomyliło ci się z filmem gwiazd naszych wina.

zure

Film miał dwa zakończenia. Jedno to to obecne w filmie, a drugie jaka Stella go zauważa na mieście i uśmiechają się do siebie

zure

Mi też właśnie brakowało wyjaśnienia na koniec. Albo sceny w której Will umiera, albo sceny w której się spotykają poza szpitalem

ocenił(a) film na 10
zure

Przykro mi ale nie martw się. W scenariuszu, czyli jak i w książce tak się właśnie kończy

zure

LUDZIE!!!!! Jest ta scena tylko w wersji na DVD i blu-ray serio. Albo możecie ogarnąć sb na youtube samo zakończenie ale Jest !!!