Trzynaście duchów

Thir13en Ghosts
2001
5,9 38 tys. ocen
5,9 10 1 38419
5,0 12 krytyków
Trzynaście duchów
powrót do forum filmu Trzynaście duchów

Super filmik!

użytkownik usunięty

Film jest fajny. Dosyć ciekawa fabuła, dobre efekty, orginalny pomysł i dobra gra aktorska. Jedynym błędem tego filmu jest to, że on nie jest straszny.Co prawda występuje w nim aż 13 duchów, ale w nich nie ma takiej tajemniczości, grozy jaką lubię w hororach. Wydaje mnie się też, że ten film nie powinien się zaliczać do horrorów. Uważam też, że skoro w tym filmie występuje aż 13 dochów, to chciała bym zobaczyć je wszystkie w akcji, a nie tylko 3. Pozatym dziwne, że skoro cały dom był przezroczysty nie widzieli się nawzajem jak byli daleko od siebie i się szukali. Podobał mi się pomysł z psychicznym dzieciakiem co się pasjonował śmiercią i tymi czadowymi okularkami. Świetnie wykonano też ściany z łacińskimi zapiskami. W przeciwieństwie do innych filmów które widziałam, w tym wykorzystano medium, które wyczówa duchy, ten pomysł bardzo mnie się spodobał. Nie podoba mnie się zakończenie. Nie lubię jak horrory dobrze się kończą, Mimo wszystko polecam ten film gorąco. Naprawdę warto go obejrzeć!!!!