Trzynaście duchów

Thir13en Ghosts
2001
5,9 38 tys. ocen
5,9 10 1 38417
5,0 12 krytyków
Trzynaście duchów
powrót do forum filmu Trzynaście duchów

Film jest bardzo dobry.Trzyma w napięciu od początku aż do końca.
Bardzo dobra gra aktorów,szczególnie mi się podobał Matthew Lillard.
Nie będe dużo wymyślać,film po prostu super na 5+.

ocenił(a) film na 4
Faith_2

"bardzo dobry" ???
Chyba nigdy nie widzialas dobrych aktorow. Ich gra byla... lekko mowiac zalosna!!! TAtus szuka dzieci inie ruszy sie nigdzie bez nich -jakie to slodkie. Glupia niania zucajac sarkazmem na prawo i lewo - oni w tej wyworni to chyba rasisci. A Lillard to juz po raz kolejny pokazal, ze jest takim nowym Careyem - kolesiem od glupich min i dziecinnego spojzenia.
Poza tym o jaki napieciu mowisz. Poczatkowo zapowiadal sie dobrze, ale z kazda chwila coraz bardziej "schodzil na psy".

Nero

chyba się nie znasz!!!!
według mnie to bardzo fajny film,przy którym można się odprężyć i nie trzeba myśleć .Ja uważam że to ty się naq filmach nie znasz

ocenił(a) film na 4
Faith_2

czyżby
"uważam że to ty się naq filmach nie znasz" - zacznijmy od tego, ze nigdzie nie powiedzialem, ze sie nie znasz na filmach, bo kazdy ma swoj gust, tylko ustosunkowalem sie do Twojego, jakze pochlebnego dla filmu komentarza.
Wracajac do pierwszego, to czy nigdy nie widzialas lepszej gry kaorskiej??? - tu byla na prawde slabiutka. Pomysl byl "niezbyt" oryginalny, a zakonczenie zalosne - nienia ratuje dzien... litosci.
Uwazam, ze nie mozna sie przy nim odprezyc bo glupota az promieniuje z ekranu - a, ze nie trzeba mysle, no to juz swoja droga... jak kto lubi... :)

Nero

jak chcesz
lepsze filmy widziala,ale i gorsze.i nie mozesz mi powiedziec ze ci sie film ani troche nie podobal i ze byl tak malo interesujacy,chyba nie,bo przeciez go ogladales!!!
mi sie podobal bo ja lubie takie filmy.
chyba mi nie powiesz ze nie widziales nagiej broni.to byl naprawde glupi film!!!