Trzynastka

Thirteen
2003
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37886
5,6 12 krytyków
Trzynastka
powrót do forum filmu Trzynastka

Wiele z was pisze, że to nie trzynastka, a powinien nazywać się ten film pietnastka. Ja się z wami nie zgadzam! Jest to amerykański film gdzie 16lat obchodzone jest jak u nas 18. To inny świat. Chociaż prawda jest taka, że u nas to powinny oglądać ten film osoby starsze niż 13lat. Dzięki filmowi "Trzynastka" zrozumiałam coś. Nie wiem jak to można nazwać. To branie narkotyków i jak one tak się ogólnie zachowywały. A wy co o tym myślicie?

ola_carrot

Nawet w Polsce trzynastolatki zachowują się właśnie tak! To okropne, ale ten film dobrze się nazywa, problemy opisane w tym filmie to problemy już nie szesnastolatków, ale właśnie trzynastolatków i nawet mniej...

ocenił(a) film na 10
irminka098765

ale masz problem wątek poruszany tysiąc razy. Zgadzam się że tytuł filmu jest prawidłowy, życie 13-latków w USA jest jak najbardziej prawdziwy tylko po co tyle to klepać?? teraz młodzież jest coraz głupsza dlatego i w Polska staje się drugą Ameryką. Dlatego są różne ciąże w wieku 13-stu lat, jeśli mniej to to są tylko niewyżyte gówniary kktóre szukają wrażen. -.-