Trzynastka

Thirteen
2003
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37884
5,6 12 krytyków
Trzynastka
powrót do forum filmu Trzynastka

Jeśli tak to proszę o kontakt...bo jestem bardzo ciekawa rozwinięcia filmu a wiem że w
Polsce jest zakazana a zależy mi żeby obejrzeć....

ocenił(a) film na 7
11koala19

Też bym chciała zobaczyć, lecz taka wersja niestety nie istnieje.

ocenił(a) film na 7
Evi_Rock

No właśnie istnieje ale nie w Polsce bo tu jest zakazana...szkoda....

ocenił(a) film na 1
11koala19

Dokładnie. My mieliśmy tą wersję ze sceną tego gwałtu w piwnicy. Dla mnie szok i tyle. Kolega tomesz oraz cola1988 na bank mają tą wersje więc odsyłam do nich

11koala19

Nie istnieje cenzura internetu. Jeżeli byłaby taka wersja to na pewno można by było znaleźć takową w internecie. Ludzie to jest Polska, a nie Chiny. Nie pójdziesz siedzieć za posiadanie wersji filmu bez cenzury.

LordRahl

Nie istnieje cenzura internetu, taaa... To ciekawe skąd biorą się wyroki za krytykowanie władzy w Internecie :).

ocenił(a) film na 1
iysy

Dokładnie. My mieliśmy tą wersję ze sceną tego gwałtu w piwnicy. Dla mnie szok i tyle. Kolega tomesz oraz cola1988 na bank mają tą wersje więc odsyłam do nich

iysy

z Twojej bujnej wyobraźni...

lukasss83

Głupi jesteś :). Nie pamiętasz ostatniego wyroku za robienie sobie żartów z prezydenta przez jakiegoś faceta, który założył stronę ze śmiesznymi obrazkami?

ocenił(a) film na 1
LordRahl

Mr.Pink

Napisałeś to 3 razy i ciągle piszesz "tego" gwałtu - którego? Nie kojarzę, żeby w fabule było coś na ten temat, a była spójna, więc co wycieli? W którym momencie był "ten" gwałt? Kto kogo zgwałcił?

Dlaczego mieliby wycinać scenę gwałtu? W innych filmach nie ma takich scen?

ocenił(a) film na 8
11koala19

Juto albo wczoraj będzie tuż po mszy i rozważaniu wielkiego ojca dyrektora na temat cenzury w polskich mediach na tv trwam pełna 10 godzinna wersja z gwałtem i morderstwem. A tak na serio to przestańcie pisać bzdury po raz kolejny kiedyś byłem tak naiwny że się na to nabrałem i nawet napisałem do Imperial cinepix maila w odpowiedzi otrzymałem tekst że jedyną wersją filmu jest ta wydana w Polsce 25-08-2004 na dvd i vhs a inna nigdy nie powstała więc nie wciskajcie kitu a jak chcecie się bawić to do piaskownicy

ocenił(a) film na 1
OLIN1

Pytaj Cole 1988. On ma to na bank. Słabo szukacie, a film jest podany jak na talerzu.

użytkownik usunięty
11koala19

Cenzura? Chyba wersja ze scenami usuniętymi :P

ocenił(a) film na 7
11koala19

w Polsce zakazana? przecież to już nie PRL;)

ocenił(a) film na 7
bujakajamajka

No i co z Tego że nie PRL to njie znaczy że nie mogą nie dopuścić pewnych ujęć...popatrz sobie w necie ile reklam nie puszczają w naszej telewizji.....

ocenił(a) film na 7
11koala19

telewizja a internet to co innego. więc tak czy siak przecież bys nie czekal zeby to zobaczyc w telewizji..

ocenił(a) film na 7
bujakajamajka

osobiście to nie wiem, nie słyszałam nawet o tej wersji ale jak znajdziecie to mozecie dac znac hehe ;)

bujakajamajka

o co dokladnie chodzi ze zostalo ocenzurowane? konkretna scena?

Repulsion

właśnie o co chodzi ? ;d