Uciekła mi końcówka filmu. Mógłby mi ktoś powiedzieć jaka była końcowa scena, po tym jak matka z córką obudziły się razem w łóżku?? Piszę to bez podtektstu ;P
potem było pokazany, że Tracy stoi na jakiejś karuzeli i się kreci:) była już normalnie ubrana
Ona już się nie obudziła, to tylko taka wizja w czasie agonii lepszego pięknego świat który straciła. Tak jak gdy umierał Gladiator i maszerował wolny po polach. Tak samo było z nią.
to ja już sama nie wiem:) ale nie obudziła się z powodu śmierci czy po prostu chciała wyśnić lepsze życie??
Hmmm... zakładając, że była w stanie przed śmiercią, to... co spowodowało ów agonię?
Ja wgl. nie wiedziałam że ona umarła, może dlatego że było już po 2 w nocy :)
Ale dobrze wiedzieć ;)
Ja się zastanawiałem nad różnymi wersjami, jednak nie zauważyłem momentu wyjaśniającego jej śmierć, jeśli przyjmujemy, że zmarła... Możliwe, że coś przegapiłem, aczkolwiek nie sądzę. Wydaje mi się, że reżyser celowo pozostawił takie zakończenie dające wolną drogę interpretacji i przemyśleń.
bez kitu, co wy gadacie...
ona nie umarla...;//
na jakims angielskim forum o tym filmie znalazlam opis tej koncowki, i mowili, ze to bylo pokazane jej zagubienie, ze wszystko sie jej poprzestawialo w zyciu...
A pamiętacie jak Linda umierał w Szczęśliwego Nowego Jorku ? Też mu się pokazało że spędza święta z rodziną. Tak samo było w przypadku tej trzynastki :)
gosiatom - umarłaby od wyniszczenia organizmu albo od flashbacka narkotykowego.
mi się skończył film jak ona była na karuzeli? to jest właściwa końcówka czy jeszcze coś potem było bo u mnie to wygląda jakby ten kawałek był urwany?
dobra, jednak to końcówka xDD
http://www.youtube.com/watch?v=3UNTi0P2Bpk&feature=PlayList&p=32F8C1BC1022AB33&i ndex=8
tu macie... sprawdźcie sobie ;**